INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona, aproape de transferul căpitanului de la Chelsea. Jucătorul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu londonezii

Cesar Azpilicueta/ foto: gettyimages
Cesar Azpilicueta/ foto: gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 20:18 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 20:46

Cesar Azpilicueta (32 de ani), fundașul și căpitanul lui Chelsea, este foarte aproape de transferul la FC Barcelona.

Cesc Fabregas, fost coleg cu Azpilicueta la Chelsea și fost jucător la Barcelona, a făcut anunțul pe canalul de Twitch (platformă de streaming) al jurnalistului Cristian Romero: „Azpi la Barca, am auzit că e aproape făcut transferul”.

Cesar Azpilicueta, aproape de transferul la Barcelona

Fundașul spaniol a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Chelsea și poate negocia cu orice echipă. Potrivit publicației Metro, Azpilicueta ar fi vrut să rămână pe Stamford Bridge, dar conducerea londonezilor i-a oferit prelungirea pe un singur sezon, în timp ce internaționalul spaniol și-ar fi dorit o înțelegere pe mai mulți ani.

O vedetă a Barcelonei, pe picior de plecare » Superstarul se teme că va pierde prim-planul după noile achiziții ale catalanilor
FC BARCELONA
O vedetă a Barcelonei, pe picior de plecare » Superstarul se teme că va pierde prim-planul după noile achiziții ale catalanilor

Căpitanul lui Chelsea s-ar fi reorientat și în acest moment este aproape să semneze cu Barcelona din postura de jucător liber de contract, după cum anunță Cesc Fabregas, fostul coleg al lui Cesar Azpilicueta. 

Potrivit presei din Spania, fundașul spaniol este una dintre principalele ținte ale Barcelonei pentru perioada de transferuri din vară.

36de meciuri a jucat Cesar Azpilicueta pentru naționala Spaniei

Azpilicueta: „Nu vreau să vorbesc despre viitor”

Fundașul dreapta joacă la Chelsea din 2012, când era cumpărat de la Marseille pentru 8,8 milioane de euro. Întrebat despre situația sa contractuală, Azpilicueta a refuzat să ofere detalii în acest moment al sezonului: „Nu vreau să vorbesc despre viitor. Când am ajuns la Chelsea în 2012, nu aveam copii. Copiii mei s-au născut aici, în Londra. Știți cu toții sentimentele mele pentru Chelsea. Momentan, nu vreau să vorbesc despre viitorul meu”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vești proaste despre starea lui Ianis Hagi: „Este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor”

Cristiano Ronaldo, cel mai slab sezon din ultimii 11 ani » Încă nu a marcat în 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează