INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona, ultimatum pentru Dembele! Ce i-a transmis clubul catalan jucătorului aflat pe final de contract

Ousmane Dembele // Foto: Getty Images
Ousmane Dembele // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 11:11 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 17:57

Barcelona i-a dat 14 zile lui Ousmane Dembele (24 de ani) ca să se hotărască dacă acceptă oferta de prelungire a contractului, pe 3 ani. Acordul francezului cu Barca expiră pe 30 iunie 2022.

Xavi Hernandez vrea să rezolve problema „Ousmane Dembele” înainte de sfârșitul lui 2021. Astfel că președintele Joan Laporta i-a dat atacantului francez 14 zile să se decidă dacă prelungește cu catalanii până-n 2025. Acordul francezului cu FC Barcelona expiră vara viitoare și, conform regulamentului, de la 1 ianuarie, el poate negocia cu orice alt club. 

Dembele, de-a lungul timpului un caz special la Barca, din cauza numeroaselor accidentări suferite, n-ar spune „nu” unui nou contract la formația blaugrana. Chiar s-a arătat încântat de revenirea lui Xavi în club, de astă dată pe bancă. Mai mult, știe că se bucură de încrederea și de prețuirea noului antrenor: „Ousmane poate ajunge cel mai bun din lume pe postul său.”

Problema, potrivit cotidianului Mundo Deportivo, ar fi impresarul jucătorului. Moussa Sissoko a cerut garanții, vrea ca clientul lui să fie titular, iar pentru a-i pune pe catalani sub presiune, l-a oferit lui Manchester United și Newcastle. 

Numai că Barcelona, și din cauza datoriilor, nu s-a abătut nici cu un deget de la oferta inițială. Deși a avut constant probleme de sănătate, iar disciplina nu-i punctul său forte, „lui Dembele i s-a oferit o sumă la nivelul celorlalți jucători importanți din lot” - a dezvăluit același Mundo Deportivo.

105milioane de euro, plus bonusuri de performanță cifrate la 40 de milioane, a dat Barcelona ca să-l ia pe Dembele de la Borussia Dortmund, în 2017

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Primește Lewandowski Balonul de Aur? » Mesajul redactorului-șef al France Football

Juventus, retrogradată din nou și deposedată de titluri? Sancțiuni grave luate în calcul + Alte 5 cluburi din Serie A anchetate?!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close