INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Primește Lewandowski Balonul de Aur? » Mesajul redactorului-șef al France Football

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 10:31 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 11:53

Robert Lewandowski a pierdut lupta cu Leo Messi pentru „Balonul de Aur” destinat celui mai bun jucător al anului 2021, însă poate primi trofeul pentru anul trecut, care nu s-a acordat din cauza pandemiei.

În discursul său de la gală, chiar Leo Messi a venit cu propunerea.

Românii nu recunosc triumful lui Messi! Rezultat covârșitor în sondajul GSP, după al șaptelea Balon de Aur câștigat de argentinian
BALONUL DE AUR
Românii nu recunosc triumful lui Messi! Rezultat covârșitor în sondajul GSP, după al șaptelea Balon de Aur câștigat de argentinian

„A fost o mare onoare să concurez cu tine. Toată lumea știe și suntem cu toții de acord că anul trecut ai fi meritat trofeul. France Football ar trebui să-ți dea Ballon d’Or 2020. Ar trebui să-l ai acasă”, a spus învingătorul de anul acesta. 

Pascal Ferre, redactorul-șef al revistei, nu e împotrivă: „Ne vom gândi la asta, dar vom respecta istoria Balonului, care trebuie acordat în baza unei anchete”.

Ferre a dezvăluit că el însuși a votat anul acesta pentru atacantul lui Bayern. În 2020, an în care Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga cu bavarezii, France Football n-a acordat trofeul din cauza pandemiei de coronavirus, ce a dus la „înghețarea” mai multor campionate din Europa.

„Nu l-am pus pe Messi pe primul loc. L-am ales pe Lewandowski primul, dar cred că și Messi a meritat Balonul de Aur”, a declarat Ferre.

Mesajul lui Robert Lewandowski, după gala decernării „Balonului de Aur”

Robert Lewandowski (33 de ani) a transmis un mesaj plin de fair-play după ce Leo Messi (34 de ani) a primit cel de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră.

„Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. 

Eu am obținut premiul pentru cel mai bun atacant al anulului, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor. Mulțumesc pentru tot”, a scris Robert Lewandowski, pe rețelele de socializare.

VIDEO A meritat Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Lewandowski?

Citește alte știri din fotbalul internațional:

„Robert Lewandowski știa de 3 zile!” » Dezvăluirile făcute de Bild despre Balonul de Aur 2021

A meritat Messi „Balonul de Aur”? » Gică Popescu intră în dezbaterea zilei de pe GSP.ro, cu o opinie tranșantă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
yeti.
yeti.  •  01 Decembrie 2021, 14:42

Deian Sorescu de la Mimao merita Balonul de Aur

cornelcc
cornelcc  •  01 Decembrie 2021, 13:18

Sunt fan Messi, dar nu cred ca ar fi meritat anul acesta .... . Lewa il merita cu prisosinta anul trecut, dar, la fel ca si Messi, anul acesta nu a fost cel mai grozav nici pentru el. Pana la urma a contat votul iar acesta nu este “universal” deci ju votam noi, fanii, ci oameni de fotbal, specialisti, antrenori si conducatori. Iar la vot Messi a avut 33 in plus. Destul de multe .... . Asta este, nu prea mai e licde comentarii, indiferent de preferintele noastre. Poate decid sa acorde balonul pentru anul trecut si Lewa il primeste pe deplin meritat! Deh, pandalica .... se accepta “intarzierea” acordarii ...

sorinache
sorinache  •  01 Decembrie 2021, 12:51

France Football din ce în ce mai penibili. Au inventat un trofeu, atacantul anului, că au realizat penibilul. Messi fotbaliatorul anului, dar nu e cel mai bun atacant. Primul pe țară, al doilea pe județ.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează