INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR 2021

„Robert Lewandowski știa de 3 zile că a pierdut!” » Dezvăluirile făcute de Bild despre Balonul de Aur 2021

Robert Lewandowski fusese informat în prealabil, de France Football, despre faptul că pierduse Balonul de Aur 2021, foto: Imago
Robert Lewandowski fusese informat în prealabil, de France Football, despre faptul că pierduse Balonul de Aur 2021, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 10:23 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 11:20

Jurnaliștii de la Bild au aflat că polonezul Robert Lewandowski fusese informat în prealabil, de France Football, despre faptul că pierduse Balonul de Aur 2021 în duelul cu Messi.

Controversatul deznodământ al Balonului de Aur 2021, câștigat de Lionel Messi, este deja istorie. Însă dezvăluirile continuă.

Astfel, tabloidul german Bild a aflat că, la ora galei de luni, marele învins Robert Lewandowski știa deja că a pierdut duelul cu internaționalul argentinian. „Lewa fusese informat de cei de la France Football cu trei zile înainte", scriu nemții.

Niciodată pe podium! Cum s-au descurcat românii în ancheta pentru Balonul de Aur + șocantul caz al Stelei '86
BALONUL DE AUR
Niciodată pe podium! Cum s-au descurcat românii în ancheta pentru Balonul de Aur + șocantul caz al Stelei '86

„A fost ca o lovitură în inimă pentru Robert Lewandowski”

Jurnaliștii de la Bild susțin că pe atacantul polonez, mare favorit, verdictul anchetei l-a afectat foarte tare: „A fost o lovitură în inimă. Cu toate astea, Robert Lewandowski a dovedit caracter, iar în discursul său s-a arătat mândru de trofeul de consolare primit și le-a mulțimit tuturor". 

După cum se știe, el a primit titlul de „Atacantul Anului", în timp ce italo-brazilianul Jorginho, locul trei, s-a ales cu „Clubul Anului", o distincție destinată lui Chelsea, cu care a câștigat Liga și Supercupa Europei. 

Pe Lewandowski a avut cine să-l consoleze. Soția, Anna, i-a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare: „Pentru mine ești cel mai bun. Mereu sunt mândră de tine. Te iubesc până pe lună și înapoi".

+12 FOTO

Felicitări lui Messi. Dar Balonul i se cuvenea lui Lewandowski. Robert n-a fost păcălit, înșelat, dar îl merita. Nu mă miră că foarte multă lume contestă rezultatul anchetei France Football
- Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski

Sorry, Robert. France Football a greșit din nou
- La Nacion, cotidian argentinian

I se dă lui Robert Lewandowski Balonul de Aur 2020? 

În discursul său de la gală, chiar Leo Messi a venit cu propunerea. 

„A fost o mare onoare să concurez cu tine. Toată lumea știe și suntem cu toții de acord că anul trecut ai fi meritat trofeul. France Football ar trebui să-ți dea Ballon d’Or 2020. Ar trebui să-l ai acasă", a spus învingătorul de anul acesta. Pascal Ferre, redactorul-șef al revistei, nu e împotrivă: „Ne vom gândi la asta, dar vom respecta istoria Balonului, care trebuie acordat în baza unei anchete". 

Ferre a dezvăluit că el însuși a votat anul acesta pentru atacantul lui Bayern. În 2020, an în care Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga cu bavarezii, France Football n-a acordat trofeul din cauza pandemiei de coronavirus, ce a dus la „înghețarea" mai multor campionate din Europa.

Citește și: 

FOTO Fotbalist din Premier League, atacat de hoți în propria locuință » Ce a urmat apoi

Ionuț Lupescu contestă decizia: „Unii care își votează prietenii. Nimic nu s-a schimbat la «Balonul de Aur»”

Playtech: ȘOC! Politicianul român CONDAMNAT la 6 ani de închisoare a fost PRINS! Unde se afla


Comentarii (3)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  02 Decembrie 2021, 08:16

Tripleta de pe podium sare de 100 de ani!

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  01 Decembrie 2021, 17:47

Lewandoski. Imens. Top 10 atacanti din istorie.

cmurarita
cmurarita  •  01 Decembrie 2021, 11:43

Nu poti sa te numesti Messi, sa vii imbracat asa nestiind daca ai castigat sau nu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează