INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // UPDATE Xavi a decis azi: „E un vis să antrenez Barça! O știe toată lumea” » Vine la vară

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 09:14

Xavi, faimosul căpitan al Barcelonei, care a calificat-o ieri pe Al-Sadd în finala Cupei Qatarului, ar fi vrut să vină la vară pe „Camp Nou”. Dar liderii vestiarului catalan îl vor acum.

UPDATE 15:30

Presa din Spania scrie că Xavi a decis să mai aștepte și să nu preia acum banca Barcelonei! Fostul mijlocaș va deveni antrenorul catalanilor din vară

Știrea inițială:

Pentru Barcelona, Xavi e un simbol. Căpitanul. Imaginea tiki-taka. Cel care a crescut la Masía și care a cucerit 25 de trofee în 17 ani pe „Camp Nou”, având 767 de meciuri și 85 de goluri. Inima blaugrana. Pe 25 ianuarie, împlinește 40 de ani. Îi va sărbători ca antrenor al catalanilor?

Xavi: „Barcelona este clubul sufletului meu”

Sub contract cu Al-Sadd, plănuia să accepte oferta la vară, dar înfrângerea cu Atlético (2-3 în semifinalele Supercupei Spaniei) a accelerat totul. Ieri, după ce a calificat-o pe Al-Sadd în ultimul act al Cupei Qatarului (17 ianuarie, cu Al-Duhail), Xavi a repetat marea lui dorință. Mai mult. Un vis.

E un vis să antrenez Barça, am spus-o de atâtea ori, o știe toată lumea. Sunt fan Barcelona. Este clubul sufletului meu. Dar acum sunt la Al-Sadd, nu pot zice mai mult. Abidal e prietenul meu, ne întâlnim mereu și vorbim", a declarat el la conferință. 

A accentuat: „Respect Barcelona, îl respect pe Ernesto Valverde și îmi respect contractul. Atât. Fără alte informații”. Nu a confirmat tratativele, dar a negociat. A discutat toate detaliile cu directorul general Òscar Grau și directorul sportiv Eric Abidal.

Lionel Messi îl vrea acum pe Xavi

Potrivit Mundo Deportivo, liderii vestiarului l-au sunat. Și ei îl vor acum, nu doar președintele Bartomeu. Chiar dacă, oficial, l-a susținut pe Valverde, Leo Messi îl vrea pe Xavi pe bancă.

Astăzi va fi reuniunea decisivă între Xavi și emisarii grupării blaugrana. MD dezvăluie că, dacă va accepta, Valverde va fi demis mâine, iar Xavi va prelua echipa. Dacă nu, sigur va fi antrenorul Barcelonei la vară. 

2 ani și jumătateeste durata contractului oferit lui Xavi de Barcelona

Citește și:

Barcelona le impune jucătorilor LEGEA TĂCERII! „Clauze anti-Pique” la semnarea contractelor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
771545396317549
Eugen Iustin  •  12 Ianuarie 2020, 17:05
Postat de magic4ever pe 12 Ianuarie 2020, 13:06

Valverde nici nu avea ce cauta la Barcelona de la bun inceput......Ar fi frumos sa il vedem pe Xavi antrenor principal la Barcelona si din vara sa vina daca se retrage si Iniesta secund...

Toate ca toate, dar după eliminarea aia cu Liverpool...nu înțeleg cum a mai rămas acolo.

magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2020, 13:06

Valverde nici nu avea ce cauta la Barcelona de la bun inceput......Ar fi frumos sa il vedem pe Xavi antrenor principal la Barcelona si din vara sa vina daca se retrage si Iniesta secund...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează