INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Pus pe lista de transferuri! Barcelona vrea 70 de milioane de euro pentru jucătorul urmărit de Bayern și Manchester United » Cine l-ar înlocui

Barcelona îl vinde pe Frenkie de Jong // foto: Guliver/gettyimages
Barcelona îl vinde pe Frenkie de Jong // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 09:24 / Actualizat luni, 02 mai 2022 10:00

Barcelona ar avea un acord cu Valencia pentru achiziționarea mijlocașului central Carlos Soler (25 de ani). „Cheia” mutării este reprezentată de vânzarea lui Frenkie de Jong (24), în schimbul căruia catalanii speră să obțină în jur de 70 de milioane de euro.

Barcelona este la un pas de a-l aduce pe Carlos Soler, mijlocașul Valenciei cu 6 meciuri pentru prima reprezentativă a Spaniei. Clubul catalan are un acord atât cu Soler, cât și cu Valencia, scrie Diario AS.

Tranzacția ar urma să fie finalizată pentru 20 de milioane de euro.

Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu Farul: „Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul”
CFR CLUJ - FARUL 1-0
Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu Farul: „Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul”

Acord Barcelona - Valencia pentru Carlos Soler

Ultima piesă din puzzle este reprezentată de vânzarea lui Frenkie de Jong. Mijlocașul olandez, din 2019 la Barcelona, a fost pus pe lista de transferuri de conducerea Barcelonei, care a primit undă verde din partea antrenorului Xavi Hernandez.

Deși apreciat, Frenkie de Jong nu este considerat a fi suficient de bun pentru a conduce noua Barcelona. Clubul catalan încearcă să-l vândă pentru 70 de milioane de euro, bani din care ar urma să finanțeze transferul lui Soler.

Pus pe lista de transferuri! Barcelona vrea 70 de milioane de euro pentru jucătorul urmărit de Bayern și Manchester United » Cine l-ar înlocui
Carlos Soler, Valencia // foto: Guliver/gettyimages

Frenkie de Jong, pus pe lista de transferuri de Barcelona

De Frenkie ar fi interesate Manchester United și Bayern Munchen.

Ideea catalanilor este de a avea o linie de mijloc compusă din Sergio Busquets, Pedri și unul dintre Gavi, Nico, Soler și Franck Kessie, mijlocașul lui AC Milan care urmează să ajungă în curtea blaugrana.

Crescut de Valencia, Carlos Soler a fost promovat la prima echipă în 2017. El a adunat 219 meciuri, 35 de goluri și 31 de pase decisive în tricoul „liliecilor”. În schimb, Frenkie de Jong se poate lăuda cu 137 de meciuri, 13 goluri și 17 pase decisive la Barcelona.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cine va conduce imperiul lui Mino Raiola după decesul impresarului + vedeta care se pregătește să intre în firmă

Chiricheș, criticat și de presa din Italia după meciul cu Napoli: „A fost dezastruos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
francescoli1974
francescoli1974  •  02 Mai 2022, 22:05

Nu va face nici Xavi mare lucru,cei de acolo nu știu ce vor, reconstrucție sau rezultate imediate,cu jucători consacrați.Koeman are dreptate,putea face mai mult, lui nu i s-au adus jucători .Lui Xavi i s-au făcut toate poftele,i s-au adus imediat 5-6 jucători.

francescoli1974
francescoli1974  •  02 Mai 2022, 22:00
Postat de cip1978 pe 02 Mai 2022, 11:06

Pe de Jong trebuie sa-l inlocuiasca Gavi. Linia de mijloc a Barcelonei ar arata cam asa: Gavi - Busquets (Nico Gonzalez) - Pedri. Kessie sau Carlos Soler n-ar prea trebui sa fie adusi. Doar daca sunt priviti ca alternative de pe banca de rezerve ...

Ce echipă mare ar tine pe tușă jucători precum Kessie sau Soler?Milan este o echipă mult mai titrată că Barcelona de ce ai veni să faci tușa acolo?

melcul_furios
melcul_furios  •  02 Mai 2022, 15:47

Xavi nu e in stare sa adapteze nimic, el doar cauta jucatorul perfect pt ce are el in cap si nu o sa ajunga departe. Frankie e foarte bun in dublu pivot insa Xavi il joaca pe alta pozitie pentru ca e prietenul Busquets care nu poate sa fie inlocuit acolo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează