INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona - Valencia 2-2 » Egal spectaculos pe „Camp Nou”, iar catalanii rămân pe 5

Barcelona - Valencia // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Barcelona - Valencia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 17:12 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 19:27

Barcelona și Valencia au remizat, 2-2, în etapa 14 din La Liga.

Toate rezultatele și programul etapei 14 pot fi văzute AICI

„Liliecii” au început meciul mai bine și au trecut pe lângă gol în mai multe ocazii. Nesincronizările dintre fotbaliștii de atac ai lui Javi Gracia au făcut ca scorul să rămână 0-0 până în minutul 29, când Diakhaby a reluat cu capul o centrare din corner. Nemarcat, fundașul central francez a lovit balonul din interiorul careului.

Valencia a avut o șansă uriașă de a-și majora avantajul chiar înainte de pauză, însă lovitura de cap a lui Maxi Gomez din doar câțiva metri a fost parată de ter Stegen. Pe contraatac, Barcelona a primit un penalty controversat. Fundașul stânga Jose Gaya a pus mâna pe umărul lui Griezmann, iar francezul a căzut în interiorul careului. 

„Centralul” Hernandez Hernandez a arătat spre punctul cu var și l-a eliminat pe Gaya, însă după ce a revăzut faza la marginea terenului, a schimbat culoarea cartonașului, însă a menținut decizia de a acorda penalty.

Messi a ratat penalty-ul, însă mingea a ajuns la un coechipier de-ai săi, care a centrat spre același Messi, iar argentinianul a împins mingea în poartă cu capul.

+4 FOTO

Valencia, punct câștigat pe „Camp Nou”

Valencia a început bine și partea secundă, iar Cheryshev a ratat o șansă importantă în momentul în care a șutat pe lângă minge din interiorul careului de 16 metri. La câteva minute distanță a venit golul Barcelonei, o superexecuție a fundașului central Ronald Araujo, care a lovit mingea acrobatic.

Scorul final, 2-2, a fost stabilit în minutul 69. Jose Gaya a centrat iar Maxi Gomez i-a luat fața lui Mingueza și a trimis, cu exteriorul, pe lângă ter Stegen.

Cu 21 de puncte, Barcelona rămâne pe locul 5 în La Liga și ar putea fi depășită de Sevilla până la finalul etapei. Valencia, în schimb, urcă pe 12, depășind-o pe Eibar.

Clasament La Liga:

Barcelona - Valencia 2-2

Barcelona - Valencia, echipe de start:

Barcelona: ter Stegen - Dest, Mingueza, Araujo, Alba - Busquets - Griezmann, Pedri, Coutinho, Braithwaite - Messi 
Rezerve: Neto, Umtiti, Trincao, Puig, Pjanic, Lenglet, Firpo, M. Fernandes, De La Fuente, de Jong, Comas Feixas, Alena 
Antrenor: Ronald Koeman

Valencia: Domenech - Wass, Gabriel, Diakhaby, Gaya - Musah, Soler, Racic, Cheryshev - Gomez, Guedes 
Rezerve: Rivero, Etxebarria, A. Blanco, Correia, Esquerdo, Koindredi, Lee, Mangala, Molina, Jason, Sobrino, Vallejo 
Antrenor: J. Gracia

Citește mai multe știri din La Liga:

Un fost jucător al Barcelonei povestește cum a trecut peste cele mai dificile momente ale carierei: „Nu duceam viața pe care ar fi trebuit să o duc”

Zinedine Zidane, fermecat de Karim Benzema, salvatorul „galacticilor”: „E clar cel mai bun atacant francez din istorie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cosmin_1
cosmin_1  •  19 Decembrie 2020, 21:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cosmin_1
cosmin_1  •  19 Decembrie 2020, 21:34

pro...stu...le primiti doar penalty pe gratis...asa sunt fanii uefalona pusi doar pe ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiomanid
valiomanid  •  19 Decembrie 2020, 19:19

Am zis sa vad putin din meci si pe Telekom, acolo a comentat alt destept, Cosmin Baleanu, cica Messi a marcat din penalty :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează