INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

4 superjucători pe lista lui Xavi » Barcelona se interesează de vedeta cu origini românești

Xavi, noul antrenor al Barcelonei // FOTO: Imago
Xavi, noul antrenor al Barcelonei // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 09:31 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 11:53

Cu Xavi pe bancă, Barcelona pregătește primele mutări pe piața transferurilor: Edinson Cavani, Raheem Sterling, Karim Adeyemi și Bakambu.

Xavi vrea să schimbe fața atacului Barcelonei, iar pe listă se află patru nume importante. Pe lângă Edison Cavani, atacantul lui Manchester United, în vederile lui Xavi se află și Raheem Sterling, extrema de 27 de ani a lui Manchester City.

As scrie că uruguyanul de 34 de ani are șanse mai mari să ajungă la Barcelona decât Sterling, dar dezvăluie și că formația catalană este cu ochii pe noua senzație a fotbalului din Germania: Karim Adeyemi.

Barcelona, cu ochii pe Karim Adeyemi, jucătorul cu origini românești

Adeyemi (19 ani), care are mamă româncă și tată nigerian, impresionează la RB Salzburg, pentru care a marcat de 14 ori în 21 de partide. Karim Adeyemi este unul dintre cei mai doriți jucători din Europa, fiind pe lista unor echipe ca Bayern Munchen, Liverpool, Manchester City, Chelsea sau Arsenal. 

4 superjucători pe lista lui Xavi » Barcelona se interesează de vedeta cu origini românești
Karim Adeyemi // foto: Imago

Totuși, spaniolii scriu că Barcelonei i-ar fi greu să-l aducă pe Adeyemi în vară, din cauza problemelor financiare de la club. 

1 golîn 3 meciuri are Adeyemi pentru naționala de seniori a Germaniei

20.000.000 de euroeste cota lui Karim Adeyemi, potrivit transfermarkt

Salzburg a plătit 3,35 de milioane pentru Karim Adeyemi

În 2018, când a fost adus de la Unterhaching, RBS a plătit numai 3,35 de milioane de euro pentru el. Sezonul trecut, primul la Salzburg, după ce a fost împrumutat la Liefering două stagiuni, a fost excelent, cu 9 goluri și 11 assisturi. Iar în acest sezon este jucător de bază.

Apropiații familiei au povestit pentru GSP că în copilărie Karim a vizitat adesea locul de naștere al mamei sale. La Brașov locuiește în prezent bunica Sanda Manciulea. Puștiul-minune rupe câteva cuvinte românești. Alexandra, mama lui Adeyemi, a plecat în Germania în 1995, după ce a terminat liceul, iar pe 18 ianuarie 2002 l-a născut pe Karim, la Munchen. Acesta a crescut într-un cartier liniștit, Forstenried.

Barcelona, transfer de urgență în iarnă: Cedric Bakambu

În criză de atacanți, Barcelona vrea să aducă în iarnă un vârf, iar favorit este congolezul Cedric Bakambu (30 de ani), pe care l-a dorit și în vară.

Acesta joacă la Bejing Guaon, în China, iar de la 1 ianuarie devine liber de contract. Astfel, șefii Barcelonei ar fi început deja negocierile cu reprezentații jucătorului cotat la 12 milioane de euro.

Bakambu a fost crescut de Sochaux și a mai jucat la Bursaspor și Villarreal, transferându-se ulterior în China.

VIDEO Xavi, momente spectaculoase în tricoul Barcelonei

Citește și: 

Xavi, primele declarații ca antrenor al Barcelonei » Mesaj clar pentru jucători: „„Voi fi foarte exigent. Nu avem voie să pierdem sau să facem egal”

Pep Guardiola, la superlativ despre Cristiano Ronaldo: „Și la 75 de ani va marca goluri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kikostel
kikostel  •  06 Noiembrie 2021, 18:18

Când am auzit de 4 super jucători am zis că e vorba de Man și de Coman. Ca la treaba cu cei 4 apostoli care erau 3: Luca și Matei.

21lva
21lva  •  06 Noiembrie 2021, 16:59

Să-i trimită lista aia lui Moș Crăciun, că sunt șanse mai să-i îndeplinească dorințele decât Laporta

flosud97
flosud97  •  06 Noiembrie 2021, 13:46

Sa fim seriosi, barca deabia mai respira ei cauta jucatori liberi de contract nu cu bani in situatia lor, iar la ce echipa are Barca in acest moment la ce jucatori are oricine vine ai va fi foarte foarte greu Xavi sper sa reziste mai ales ça e la inceput de drum, normal trebuia sa ramana la Arabi sau sa ia o echipa mai mica Din Spania sa capte experienta, Guardiola cand a venit la ei aveau echipa acum au doar paie si surcele in echipa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close