INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bătaie la Bayern! » Starurile campioanei Germaniei s-au luat la pumni în timpul antrenamentului

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 19:40

Jérôme Boateng (31 de ani) l-a lovit în față pe Leon Goretzka (24 de ani) după un fault dur. Înainte, mijlocașul se certase și cu Thomas Müller (30 de ani).

Un antrenament ca o erupție vulcanică la München. Totul a început de la un conflict între Thomas Müller și Leon Goretzka, a dezvăluit tabloidul german Bild. 

În timpul unui joc pe un teren de dimensiuni reduse, mijlocașul s-a enervat din cauza unui penalty. Și, când Müller a vrut să-i explice, Goretzka l-a ironizat, făcându-i un semn cu mâna. Ca și cum i-ar fi spus: „Vorbești în zadar. Nu te ascultă nimeni”.  

În acea discuție, Boateng i-a luat apărarea lui Müller, dar cearta nu a degenerat. S-a întâmplat puțin mai târziu, la un joc de menținerea posesiei.  
Goretzka l-a faultat dur pe Boateng, iar Jérôme i-a dat pur și simplu un pumn în față, descrie Bild acel moment. Fundașul s-a apărat în fața antrenorului Flick: „Balonul ieșise. De ce naiba m-a atacat așa?”.  

Urmărind incidentul, Müller i-ar fi spus lui Goretzka: „Mereu același rahat cu tine”. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Culisele mutării lui Ionuț Radu la Parma » Dominique Antognoni, jurnalistul român stabilit în Italia: „Victima războiului Inter - Juventus a primit o șansă nesperată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  29 Ianuarie 2020, 20:25

SUPERB!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează