FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali exultă după anunțul făcut de Peluza Nord: „Vom fi mai puternici ca Dinamo!” » Ce ofertă le face fanilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 15:24

Gigi Becali, patronul formației FCSB, a reacționat după ce fanii din Peluza Nord au anunțat că vor reveni alături de echipă. 

Gigi Becali s-a declarat încântat de revenirea fanilor lângă echipa sa și a anunțat că îi va ajuta financiar pe fani și că le va oferi mai multe facilități. 

„E foarte bine! O să fim mult mai puternici. Asta ne lipsea nouă, galeria. O să fim cei mai puternici! Acum că revin ei o să fim mai puternici și decât Dinamo la galerie. 
 

+12 FOTO

Eu o să le fac facilități, dar nu o să mă implic financiar. Facilități o să le fac. O să fac o casă de bilete specială pentru ei. O să fie biletul 5 lei sau 3 lei acolo în peluza unde o să stea ei. Eu le-aș da și gratis, dar nu mă lasă legea! Cred că oricine are 5 lei să dea pentru un bilet.  

Nu le dau bani! Vreau să fac totul legal. O să-i ajut cu ce au nevoie, cu materiale și ce o să mai facă ei. Se va factura pe club. Vreau să fie totul legal”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - FCSB

Citește și: 

Ce înseamnă pentru FCSB revenirea Peluzei Nord pe stadion! Cum poate fi afectată Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
alex_1973
alex_1973  •  31 Ianuarie 2020, 11:47
Postat de demolarii pe 30 Ianuarie 2020, 01:12

Cum era ca lui Becali nu-i trebuie fani? Care sa-l conteste?

Cum sa il conteste interlopul cand primeste renta viagera de la el?

alex_1973
alex_1973  •  31 Ianuarie 2020, 11:45
Postat de invinctus pe 30 Ianuarie 2020, 10:31

A iesit infractorul ala nespalat din puscatie si ii promite lu jiji ca aduce el galerie vrea sa l faca pe cioban de lovele hai ca acum cand veneati 200 de insi 300 v au dat aia afara de pe arena nationala asa ca incepeti cu galeria peste 1 an .

Cu interlopii in tribune.

ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2020, 12:15

Mai o casa de bilete, mai 2-3 pe-un bilet, mai cate o tona de artificii, mai cate un autobuz pt deplasari, mai cate o cina dupa victorii, etc. *** le trebuie 'paine si circ', nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează