INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bombă! Bayern ar urma să se despartă de două vedete în vară

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 17:04 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 17:53

Bayern intenționează să-l vândă pe Sadio Mane, 31 de ani, o dezamăgire din toate punctele de vedere, iar Serge Gnabry (27 de ani) va fi împrumutat un sezon, la cerere.

În Anglia circulă zvonul potrivit căruia Sadio Mane ar dori să se întoarcă la Liverpool, în vară. Sau cel puțin așa susțin niște prieteni apropiați ai atacantului senegalez. Iar potrivit tabloidului Bild, Bayern n-ar avea absolut nimic împotrivă.

Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei
BAYERN
Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei

De asemenea, conform fostului director executiv al munchenezilor, Karl-Heinz Rummenigge, Serge Gnabry își dorește să fie împrumutat un sezon la o altă echipă, în încercarea de a-și regăsi forma de altădată.

Mane nu doar că a dezamăgit pe teren. Mai ales în 2023, când n-a reușit să înscrie nici măcat un gol. Dar s-a remarcat și drept un tip conflictual.

Mai întâi i-a cerut socoteală fostului antrenor, Julian Nagelsmann, pentru că l-a introdus târziu în returul din „optimi” cu PSG, apoi, la Manchester, după 0-3 cu City în „sferturi”, i-a tras un pumn în gură coechipierului Leroy Sane.

Șefii l-au suspendat un meci și l-au amendat cu 500.000 de euro, însă Bild susține că ei ar fi ajuns la concluzia că, în cazul unei oferte decente, ar fi mai bine să-l vândă la finele sezonului.

Senegalezul are contract cu Bayern până-n 2025, iar salariul său este estimat la 22 de milioane de euro pe sezon. Cel mai bine plătit jucător din lot!

Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”
BAYERN - KOLN 1-1
Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

Gnabry, la rându-i, se numără și el printre cel mai bine plătiți din efectivul aflat la dispoziția noului antrenor, Thomas Tuchel, cu un salariu de 18 milioane de euro anual. Venit garantat de un contract prelungit anul trecut, după lungi negocieri, până-n 2026.

Numai că pe dreptunghiul verde este departe de ceea ce arătase în anii trecuți și în special în sezonul 2019-2020, cel al "triplei" campionat - Cupă - Liga Campionilor. Mai ales după CM 2022, atacantul de 27 de ani a fost o veritabilă umbră.

 Gnabry e conștient că așa nu mai merge și, potrivit fostului internațional Karl-Heinz Rummenigge, a cerut conducerii ca în sezonul 2023/2024 să fie împrumutat unei alte formații, în ideea că schimbarea „aerului” l-ar putea ajuta să revină în prim-plan.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Joan Laporta, prima conferință în scandalul de corupție: „Linșaj! Barcelona e victimă” + Atac dur la marea rivală: „Real, clubul regimului”

Au luat decizia: Lukaku pleacă de la Inter » Cine sunt atacanții doriți de italieni

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close