INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei

Sadio Mane la Bayern, foto: Imago
Sadio Mane la Bayern, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 09:25 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 10:53

În urma conflictului cu Leroy Sane, pe care l-a lovit cu pumnul în gură la vestiare, Sadio Mane a fost amendat de club cu 500.000 de euro și suspendat pentru meciul de mâine, cu Hoffenheim. Sane, care-l înjurase în prealabil, în timpul meciului cu Manchester City (0-3), i-a rugat pe conducători să nu-l dea afară pe senegalez.

Bayern a anunțat în cursul după-amiezii de joi că l-a suspendat pe Sadio Mane pentru meciul de campionat cu Hoffenheim, programat sâmbătă, și că i-a aplicat și o amendă. Internaționalul senegalez a fost sancționat astfel după ce l-a lovit cu pumnul în gură pe coechipierul Leroy Sane, în vestiar, la finalul partidei cu Man. City (0-3), din „sferturile” Ligii Campionilor.

Ulterior s-a aflat și cuantumul sumei pe care Bayern i-a va reține atacantului în vârstă de 31 de ani din salariu. Potrivit tabloidului Bild, este voba despre 500.000 de euro. Cea mai mare aplicată  vreodată de munchenezi unui jucător sub contract cu ei!

Planul FARAONIC pus la cale în Arabia Saudită: „50 de jucători din Top 5 Europa vin aici
ARABIA SAUDITĂ
Planul FARAONIC pus la cale în Arabia Saudită: „50 de jucători din Top 5 Europa vin aici" + Primul Mondial organizat pe 3 continente, cu o țară europeană!

Tocmai Leroy Sane l-a salvat pe Sadio Mane de la o amendă mai drastică

Același Bild a dezvăluit că tocmai victima, Leroy Sane, l-ar fi salvat pe Mane de la o pedeapsă și mai drastică. Simțindu-se și el în culpă, după ce-l provocase pe teren, strigându-i ”rahat negru”, internaționalul german i-a rugat pe conducători să nu-l dea afară.

Adus vara trecută de la Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro, senegalezul este recidivist. El a mai ieșit o dată în decor, la finalul „optimii”-retur cu PSG (2-0), de la Munchen. În vestiar, el s-a luat de antrenorul Julian Nagelsmann, căruia i-a cerut socotală pentru că l-a introdus în joc abia în minutul 83.

Bayern îi trecuse deja cu vederea incidentul cu Nagelsmann

Incidentul cu Nagelsmann, demis între timp și înlocuit cu Thomas Tuchel, a fost trecut cu vederea, însă agresiunea îndreptată împotriva coechipierului Sane a fost deja prea mult.  Publicația senegaleză Taggat dezvăluie că, ulterior, Mane i-ar fi cerut scuze și și-ar fi cerut scuze inclusiv în fața coechipierilor.

Totodată, susține că viitorul atacantului e la Bayern și că Tuchel se va baza pe el și sezonul viitor, ceea ce contrazice relatările unor publicații germane. Sky Sports Germania dezvăluise joi că jucătorii nu-l văd cu ochii buni pe Mane și că ar fi luat distanță față de el, iar la vară ar urma să fie pus pe lista neagră. 

50.000 de euro era până acum cea mai mare amendă aplicată vreodată de Bayern. Fuseseră sancționați astfel Effenberg, pentru indisciplină, Lahm, urmarea unui interviu critic, neautorizat de club, și Ribery, pentru lovirea lui Robben în timpul unui meci de Liga Campionilor cu Real Madrid

2025este anul în care lui Sadio Mane îi expiră contractul cu Bayern

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ce l-a determinat pe Sadio Mane să se năpustească asupra lui Leroy Sane! L-a lovit cu pumnul în gură

Italienii încearcă să deslușească ce se întâmplă cu extrema Parmei: „Enigma Mihăilă. Un thriller între neșansă și regrete”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
VardyParty
VardyParty  •  15 Aprilie 2023, 06:06
Postat de username_2 pe 14 Aprilie 2023, 11:18

colosal oare nu-i tot una cu COLOSAL, o fi însemnînd altceva?...și dincolo la alde Jumătate îi plan FARAONIC, că faraonic o fi prea mic pt aspirațiili gesepiste...nu mai URLAȚI la noi mă PENIBILILOR, că auzim noi bine, cel puțin la fel de bine ca DERECTORII Țepelin și nea Ovi

Bravo!!! Ai fost COLOSAL.

VardyParty
VardyParty  •  15 Aprilie 2023, 06:05
Postat de magic4ever pe 14 Aprilie 2023, 11:19

Si Sane ar trebui sa fie amendat sau suspendat daca i-a spus asa ceva lui Mane,este rasism...

Cum poate fi rasism cand un Oltean zice altui Oltean, “bă Oltene!”…?

zorrozabal
zorrozabal  •  14 Aprilie 2023, 13:06

Are și salariul mai mare!Marica când era la Stutgardt a fost amendat cu 50 de mii pentru ca-raspunzând la intrebarea unui gazetar de ce nu mai da goluri-a zis ca din cauza ca antrenorul Bruno Labadia nu-l folosește pe postul lui!Iar Becali al nostru,l-a amendat pe Tamaș...tot cu 50 de mii-cica de ce bea, iar pe Golofca cu 50% din salariu(adica i-a redus unilateral salariul),ca de ce a ieșit in oraș „la o cafea”cu niște„fete”!In timpul lui liber!Daca are comisiile la degetu mic,face ce vrea el!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează