INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Italienii încearcă să deslușească ce se întâmplă cu extrema Parmei: „Enigma Mihăilă. Un thriller între neșansă și regrete”

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 19:22 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 20:20

Fostul jucător al Universității Craiova, Valentin Mihăilă, 23 de ani, nu a mai evoluat de pe 5 februarie, iar în ultimele două etape din Serie B a fost „uitat” pe banca de rezerve, deși e complet recuperat după o ruptură musculară la coapsă.

12 meciuri, trei goluri și trei pase decisive în 567 de minute. Acesta este bilanțul slab din acest sezon al internaționalului român, pentru care Parma plătea 9,1 milioane de euro celor de la CS Universitatea Craiova în octombrie 2020. 

Valentin Mihăilă a ratat 18 partide din cauza deselor accidentări în Serie B și Cupa Italiei și de 4 ori a rămas o rezervă nefolosită. Ultima oară s-a rupt după numai un sfert de oră, în partida cu Genoa, din 5 februarie, și a confirmat, dacă mai era nevoie, deosebita fragilitate, dovedită și în stagiunile precedente.

Antrenorul lui Dennis Man, după ce nu l-a mai titularizat în ultimele trei meciuri: „Am mare încredere în el, speră să poată face ceva diferit”
STRANIERI
Antrenorul lui Dennis Man, după ce nu l-a mai titularizat în ultimele trei meciuri: „Am mare încredere în el, speră să poată face ceva diferit”

Valentin Mihăilă, doar trei reprize în șapte luni!

„Enigma Mihăilă. Un thriller între neșansă și regrete”, este titlul unui articol în care ziariștii din Parma încearcă să descopere misterul acestor probleme medicale repetate pe care le are românul la echipa gialloblu. 

„După ce a bifat cinci partide în tot atâtea etape în startul de sezon al Seriei B, traduse în două goluri și trei assisturi, românul aproape că a dispărut de tot (din nou) de pe radarul echipe ducale. Puțin mai mult de 120 de minute, adunate din cinci bucăți de meci, acesta e ceea ce a reușit Mihăilă din 11 septembrie 2022 încoace. 

Plus sau minus trei reprize în șapte luni, fără să influențeze cu ceva tabela de marcaj. Un bilanț negativ pentru un băiat ce a arătat că poate schimba fața echipei dacă e în formă.”, scriu jurnaliștii italieni.

Valentin Mihăilă, cel mai accidentat din tot lotul

După două partide la rând ca rezervă, extrema română ar putea reveni mâine la Parma, în derbyul cu Modena. 

Pentru că are nevoie de minute ca să-și recapete forma de altădată și cota pe care o avea la transferul în Il Calcio: „În acești ani, din păcate, el a fost probabil jucătorul cel mai lovit de accidentări, între recidive și diferite alte probleme medicale. 

Cu Palermo și Cittadella a privit jocul de pe margine, dar cine știe dacă în curând Pecchia nu va avea nevoie de el să redevină protagonist și să regăsească verva necesară la echipă în ofensivă. Cu ruperi de ritm, sprinturi și raiduri capabile să desfacă defensivele adverse.”

Citește și alte știri despre stranieri: 

Mircea Lucescu în contre cu o arbitră FIFA din Ucraina: „Aia mi-a pus capac! Ce să explici tu la jucători, măi? Femeile sunt foarte răzbunătoare”

PAOK, al doilea an la rând în finala Cupei Greciei » Incidente la returul semifinalei: Răzvan Lucescu în mijlocul grămezii, s-a certat cu jucătorii adverși!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  14 Aprilie 2023, 09:16

12 meciuri, trei goluri și trei pase decisive în 567 de minute. Acesta este bilanțul slab din acest sezon ! pai cam ce bilant ar fi trebuit sa aiba ca sa nu fie slab?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează