INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK, al doilea an la rând în finala Cupei Greciei » Incidente la returul semifinalei: Răzvan Lucescu în mijlocul evenimentelor!

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 19:04 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 21:24

În returul semifinalei, PAOK Salonic a remizat cu Lamia, 1-1 acasă, pe Toumba, după ce câștigase detașat în prima manșă, 5-1 în deplasare. 

Într-un meci în care alb-negrii nu puteau pierde calificarea, Răzvan Lucescu s-a certat cu arbitrii pentru un cartonaș galben. Apoi, la sfârșit, antrenorul a intrat pe teren, în conflict cu jucătorii adverși.

Ilie Dumitrescu, revoltat în direct: „Să intre Gigi Becali și să-mi spună asta în față! E imun la orice tratament”
FCSB
Ilie Dumitrescu, revoltat în direct: „Să intre Gigi Becali și să-mi spună asta în față! E imun la orice tratament”

PAOK e iar în finala Cupei Greciei, a doua oară la rând, a șasea oară în ultimii șapte ani. Trei numai cu Răzvan Lucescu antrenor.

După ce a triumfat în primii doi ani ai săi la Salonic, și în 2017-2018, și în 2018-2019, de fiecare dată în fața lui AEK (2-0 și 1-0), Răzvan a pierdut ultimul act din al doilea mandat, 0-1 sezonul trecut cu Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, în mijlocul incidentelor. I-au liniștit polițiștii

Astăzi, în returul semifinalei, alb-negrii au remizat cu Lamia. 1-1 acasă, pe Toumba. Calificarea era deja decisă, după ce defilaseră în prima manșă, 5-1 în deplasare. 

Totuși, tehnicianul gazdelor tot s-a enervat, certându-se cu arbitrii pentru un cartonaș galben. 

Nu a fost tot. La sfârșitul confruntării, enervat că un adversar a sărit la unul dintre jucătorii săi, Lucescu a pătruns pe teren pentru a le cere socoteală oaspeților. Cele două tabere au fost liniștite doar de poliție.

O vor întâlni în finală pe AEK Atena (3-0 și 1-2 cu Olympiakos), o mare rivală și pentru PAOK, și pentru Răzvan Lucescu. 

Antrenorul a acuzat în repetate rânduri că titlul din 2018, cucerit de AEK, a fost „furat” de clubul atenian, într-un campionat în care PAOK a pierdut cele mai importante meciuri la „masa verde”: 0-3 cu Olympiakos și 0-3 cu AEK, patronul grupării din Salonic (Ivan Savvidis) pătrunzând pe teren înarmat cu un pistol la ultima confruntare.

Răzvan Lucescu nu știe unde se joacă ultimul act!

Nu se știe deocamdată nici data, nici locul finalei. Federația elenă a vrut inițial să organizeze această partidă în afara țării, ar fi fost întâia finală a Cupei Greciei în străinătate. Nu s-a ajuns însă la niciun acord deocamdată.

Forul atenian a anunțat pe 7 aprilie că meciul se va desfășura la Nicosia, în Cipru, pe stadionul GSP (20 mai). Numai că poliția cipriotă a dat un răspuns final negativ, iar varianta Nicosia a căzut și ea.

PAOK a refuzat stadionul Olimpic

O altă soluție era stadionul Olimpic din Atena. PAOK a spus „Nu”. Primăria orașului Volos a refuzat acest meci. Și grecii caută încă.

Citește și alte știri despre stranieri:

Mircea Lucescu în contre cu o arbitră FIFA din Ucraina: „Aia mi-a pus capac! Ce să explici tu la jucători, măi? Femeile sunt foarte răzbunătoare”

Antrenorul lui Dennis Man, după ce nu l-a mai titularizat în ultimele trei meciuri: „Am mare încredere în el, speră să poată face ceva diferit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  13 Aprilie 2023, 20:54

Oferiti-le stadionul National !!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează