INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Ce l-a determinat pe Sadio Mane să se năpustească asupra lui Leroy Sane! L-a lovit cu pumnul în gură

Sadio Mane și Leroy Sane // Foto: Imago
Sadio Mane și Leroy Sane // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 19:27 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 21:05

Sadio Mane, atacantul senegalez al lui Bayern, a fost amendat și suspendat temporar după ce i-a dat un pumn lui Leroy Sane în vestiar. 

Jucătorul african ar fi fost insultat de coechipier pe teren, în urma unui conflict la 0-3 cu Manchester City, în turul „sferturilor" Ligii Campionilor.

Ce știe în plus Pițurcă? Reacție misterioasă în direct: „Veți vedea, Steaua nu va aparține în totalitate de Ministerul Apărării! Nu domnul Talpan decide ce se va întâmpla cu echipa!”
STEAUA BUCUREȘTI
Ce știe în plus Pițurcă? Reacție misterioasă în direct: „Veți vedea, Steaua nu va aparține în totalitate de Ministerul Apărării! Nu domnul Talpan decide ce se va întâmpla cu echipa!”

Până acum, s-a știut doar de sfârșitul conflictului între Sadio Mane și Leroy Mane. Și pe teren, și în vestiarul lui Bayern. Doi coechipieri în război.

Leroy Sane i-a strigat ceva lui Sadio Mane și senegalezul s-a repezit la el

În minutul 83, când Bayern era deja condusă cu 0-3 de Manchester City, în turul „sferturilor" Champions League, Sadio Mane i-a reproșat lui Leroy Sane că nu i-a dat o pasă în profunzime și adversarii au recuperat, declanșând altă acțiune periculoasă.

Imediat, atunci, în iarbă, Sane i-a strigat ceva peste umăr lui Mane și senegalezul s-a repezit să-i ceară socoteală. Cei doi s-au certat, dar au părut că s-au calmat după câteva zeci de secunde.

Va fi îndepărtat Sadio Mane de la echipă la sfârșitul sezonului?

Nu se liniștise nimic, atmosfera era și mai tensionată. După meci, în vestiar, Mane nu a mai stat la discuții, lovindu-l cu pumnul în gură pe Sane și spărgându-i buza. Au intervenit colegii, altfel situația ar fi degenerat și mai mult.

Întorși la Munchen, șefii clubului au luat măsuri. Sadio Mane a fost amendat și suspendat temporar, deocamdată pentru meciul cu Hoffenheim, de sâmbătă. S-a speculat chiar că, la sfârșitul sezonului, senegalezul va fi îndepărtat de la echipă.

Leroy Sane regretă. Și Sadio Mane i-a cerut scuze

Au apărut și primele zvonuri în presa germană cu motivul adevărat al conflictului. Ce l-ar fi enervat atât de rău pe Mane? Sane l-ar fi insultat pe teren. I-ar fi strigat „Ești un rahat negru!".

Sane i-a transmis lui Mane că regretă ce a spus. Și cel care l-a lovit i-a cerut scuze.

Citește și alte știri despre Bayern: 

Sadio Mane, amendat după ce l-a lovit pe Leroy Sane! Bayern l-a și suspendat temporar pe senegalez

„Un penny pentru ceea ce gândește Nagelsmann” » S-a amuzat pe seama lui Bayern și UEFA l-a dat afară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează