INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

„Un penny pentru ceea ce gândește Nagelsmann” » S-a amuzat pe seama lui Bayern și UEFA l-a dat afară

Bayern a fost zdrobită de Manchester City (0-3). Foto: Imago Images
Bayern a fost zdrobită de Manchester City (0-3). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 09:32 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 10:30

Un colaborator al UEFA a strecurat în comentariul live al partidei Manchester City - Bayern (3-0) o ironie la adresa germanilor. Sesizat, forul continental l-a concediat pentru că n-a respectat principiul neutralității.

Bayern a fost zdrobită de Manchester City (0-3), în prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor, iar un colaborator al UEFA a plătit cu jobul. Motivul? În comentariul live al partidei, într-un moment în care nemții erau în genunchi, acesta s-a amuzat pe seama lor: „Un penny (n.r. - monedă britanică) pentru ceea ce gândește Julian Nagelsmann”.

Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Cred că mă aude toată lumea. Asta ne dorim!”
FARUL
Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Cred că mă aude toată lumea. Asta ne dorim!”

Un colaborator al UEFA s-a amuzat pe seama lui Bayern

Aluzie la decizia clubului de a-l demite pe Nagelsmann în urmă cu două săptămâni și de a-l înlocui cu Thomas Tuchel pe bancă. Tuchel a reușit să readucă echipa pe primul loc în Bundesliga, însă a fost eliminat din Cupa Germaniei, 1-2 cu Freiburg, și acum e la un pas de eliminare și din Champions League.

Sesizat, forul continental a reacționat în cursul zilei de miercuri. Oficialii UEFA au cerut scuze clubului și le-au transmis oficialilor munchenezi că autorul ironiei respective a fost concediat pentru că n-a respectat un principiu de bază promovat la Nyon: neutralitatea.

UEFA: „Mesajul a fost postat de un freelancer care nu va mai lucra cu noi”

Comunicatul oficial: „Mesajul a fost postat de un freelancer care nu va mai lucra cu UEFA. UEFA și-a cerut scuze în privat lui Bayern Munchen”.

Comentariul celor de la Bild: „Miercurea viitoare, Bayern are șanse minime de calificare. Dacă va fi eliminată, vor apărea, din nou, o mulțime de ironii. Dar nu și de la UEFA”.

Citește și:

Nu Vinicius, nici Benzema! Jucătorul-surpriză pe care Ancelotti l-a văzut cel mai bun cu Chelsea

Chelsea, în prăpastie! De 30 de ani nu mai bifase o astfel de contraperformanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  13 Aprilie 2023, 22:47

"Comentariul celor de la Bild: „Miercurea viitoare, Bayern are șanse minime de calificare. Dacă va fi eliminată, vor apărea, din nou, o mulțime de ironii. Dar nu și de la UEFA”. " ironiile au aparut deja cum era si firesc. :) chiar si de la prieteni. si eu pun un penny ca in maxim 10-15 ani vor disparea toate tampeniile astea woke, bazate pe ce simt unii si altii si pe nicio logica sau sens.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close