CAMPIONATE  ·  BUNDESLIGA

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen dau 20 de milioane pentru cluburile cu probleme din Germania

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane.
Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane.

Articol de — Joi, 26 Martie, 10:30

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane. Totul pentru a ajuta cluburile cu probleme.

Un mesaj puternic în vremuri dificile. În Bundesliga, cei mari vin în ajutorul celor cu probleme! Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen, cluburile de Champions League ale nemților în acest sezon, au decis să pună pe picioare un fond de solidaritate, cifrat la nu mai puțin de 20 de milioane de euro. Reprezentanții grupărilor amintite s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a lucra la construcția lui, iar potrivit tabloidului Bild, aceasta ar arăta astfel:

  • DFL a creat o rezervă de 45 de milioane de euro din contractul TV actual pentru posibile proiecte strategice (exemplu, propriul canal de televiziune). Cum nu se pune problema despre așa ceva la ora actuală, suma va fi distribuită către toate cluburile.
  • Conform distribuției TV actuale, reprezentantelor Germaniei în Ligă le-ar reveni, în total, 12,5 milioane de euro. Bani la care acestea renunță în favoarea nevoiașilor.
  • Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen vor crește apoi totalul cu fonduri proprii în valoare de 7,5 milioane.
  • Cele 20 de milioane de euro adunate astfel vor fi la dispoziția DFL, care, în funcție de necesități, va decide ce cluburi primesc bani. 

750 de milione de eurovor pierde cluburile din Bundesliga 1 și 2 dacă sezonul 2019-2020 nu va putea fi dus la bun sfârșit

2,5 milioane de euroau donat jucătorii naționalei Germaniei pentru lupta contra noului coronavirus

2,6 milioane de euroa fost donația totală pusă la dispoziția autorităților de patru jucători de la Bayern: Lewandowski (un milion), Leroy Sane (600.000), Goretzka și Kimmich (un milion împreună)

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului!

Citește mai multe știri despre Bundesliga:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1