INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen dau 20 de milioane pentru cluburile cu probleme din Germania

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane.
Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane.

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 10:30

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen renunță la 12,5 milioane care li s-ar fi cuvenit dintr-o rezervă a Ligii germane și mai contribuie împreună cu 7,5 milioane. Totul pentru a ajuta cluburile cu probleme.

Un mesaj puternic în vremuri dificile. În Bundesliga, cei mari vin în ajutorul celor cu probleme! Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen, cluburile de Champions League ale nemților în acest sezon, au decis să pună pe picioare un fond de solidaritate, cifrat la nu mai puțin de 20 de milioane de euro. Reprezentanții grupărilor amintite s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a lucra la construcția lui, iar potrivit tabloidului Bild, aceasta ar arăta astfel:

  • DFL a creat o rezervă de 45 de milioane de euro din contractul TV actual pentru posibile proiecte strategice (exemplu, propriul canal de televiziune). Cum nu se pune problema despre așa ceva la ora actuală, suma va fi distribuită către toate cluburile.
  • Conform distribuției TV actuale, reprezentantelor Germaniei în Ligă le-ar reveni, în total, 12,5 milioane de euro. Bani la care acestea renunță în favoarea nevoiașilor.
  • Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen vor crește apoi totalul cu fonduri proprii în valoare de 7,5 milioane.
  • Cele 20 de milioane de euro adunate astfel vor fi la dispoziția DFL, care, în funcție de necesități, va decide ce cluburi primesc bani. 

750 de milione de eurovor pierde cluburile din Bundesliga 1 și 2 dacă sezonul 2019-2020 nu va putea fi dus la bun sfârșit

2,5 milioane de euroau donat jucătorii naționalei Germaniei pentru lupta contra noului coronavirus

2,6 milioane de euroa fost donația totală pusă la dispoziția autorităților de patru jucători de la Bayern: Lewandowski (un milion), Leroy Sane (600.000), Goretzka și Kimmich (un milion împreună)

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului!

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Dezastru în Bundesliga! După tăierea salariilor, pleacă și sponsorii!

Bayern a găsit înlocuitor pentru Neuer » Nemții vor să transfere un portar de top din Champions League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează