INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern face strângere de fonduri pentru transferul lui Harry Kane

O parte din jucătorii de la Bayern nu se vor mai regăsi în lotul echipei pentru sezonul viitor // Foto: Imago
O parte din jucătorii de la Bayern nu se vor mai regăsi în lotul echipei pentru sezonul viitor // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 19:17 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 20:35

Bayern nu renunță la Harry Kane. Campioana Germaniei este gata să-l cedeze pe Sadio Mane (31 de ani) cu 20 de milioane de euro, jumătate din prețul plătit în 2022 lui Liverpool. În plus, Bouna Sarr, Nubel, Sommer, Sabitzer, Pavard și Gravenberch au ajuns pe lista plecărilor.

Bayern nu renunță la Harry Kane, pentru care a oferit 93 de milioane de euro și a fost refuzată de Tottenham. Campioana Germaniei vrea să strângă bani pentru a acoperi diferența de preț față de pretențiile londonezilor, cifrate la 140 de milioane. În aceste condiții, bavarezii au scos la vânzare nu mai puțin de șapte jucători pentru a face cash. 

Primul pe listă e Sadio Mane. Transferat vara trecută de la Liverpool cu 40 de milioane de euro, atacantul senegalez n-a putut să-l facă uitat pe Lewandowski și acum Bayern îl dă cu 50% reducere.

Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane » Campioana Germaniei adaugă 10 milioane de euro la precedenta ofertă
GERMANIA
Bayern supralicitează iar pentru Harry Kane » Campioana Germaniei adaugă 10 milioane de euro la precedenta ofertă

Yann Sommer s-a înțeles cu Inter!

Bavarezii își propun să mai scape de șase jucători din lotul numeros al lui Thomas Tuchel. Începând din poartă, unde Nubel și Sommer, rezervele lui Neuer, nu mai intră în planurile antrenorului și pot să plece, sumele de transfer fiind accesibile. 

Inter s-a înțeles cu elvețianul, însă nu vrea să ofere peste 6 milioane de euro, în timp ce Bayern solicită 10 milioane. Pentru Nubel și Sarr, sumele de transfer pretinse de campioana Germaniei sunt de minimum 8,5 milioane de euro împreună, numai că nu există deocamdată vreun club interesat.

Gravenberch, 49 de milioane?

Următorul pe lista despărțirilor este Marcel Sabitzer, prețul fixat pentru mijlocașul austriac fiind de 14 milioane. Nici Benjamin Pavard nu mai e dorit și în schimbul fundașului francez Bayern cere 40 de milioane, cu Barcelona interesată să-l cumpere. Cel mai scump pe lista transferurilor e, potrivit Daily Mail, Ryan Gravenberch. 

Adus de la Ajax. cu 18,5 milioane de euro, mijlocașul din Țările de Jos este evaluat de bavarezi la 49 de milioane. Dacă toți cei nedoriți ar fi vânduți la sumele fixate de Bayern, s-ar strânge 140 de milioane de euro, exact prețul pentru care Tottenham s-ar despărți de Harry Kane!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cutremur în Anglia! Alt jucător din Premier League acuzat de pariuri » A încălcat regulile de 375 de ori în 3 ani!

Îl ratează Juventus și pe Nicolo Zaniolo? Ce superofertă a primit mijlocașul italian din Arabia Saudită

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează