INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Îl ratează Juventus și pe Nicolo Zaniolo? Superofertă primită de mijlocașul italian

Nicolo Zaniolo, în alb, flancat de jucătorii Spaniei // Foto: Imago
Nicolo Zaniolo, în alb, flancat de jucătorii Spaniei // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 17:55 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 20:06

După ce i l-a suflat pe Milinkovic-Savic (28 de ani), Al Hilal se pregătește să-i mai dea o lovitură lui Juventus. Îi oferă lui Nicolo Zaniolo (24 de ani) un contract pe 4 ani și salariu de 120 de milioane de euro. Mijlocașul italian are 15 zile să dea un răspuns.

Încă o vedetă europeană e atrasă de petrodolarii din Arabia Saudită. De această dată însă, eventualul transfer vizează un jucător tânăr. Nicolo Zaniolo (24 de ani) e pus în situația de a alege între Juventus, al cărei fan a mărturist că este de mic, și Al-Hilal, care tocmai ce l-a luat pe Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio. 

Mijlocașul care a plecat în februarie de la Roma la Galatasaray, a primit o propunere din zona Golfului, tot de la Al-Hilal. 120 de milioane de euro salariu, în total, pentru un contract până în 2027! Mult peste ce-i oferă Juve.

Arabia Saudită mai dă un „tun” pe piața transferurilor » Arabii aduc un jucător important din Serie A
ARABIA SAUDITĂ
Arabia Saudită mai dă un „tun” pe piața transferurilor » Arabii aduc un jucător important din Serie A

Roma ia 20% din suma de transfer a lui Nicolo Zaniolo

„În Turcia mă simt bine, dar, dacă vine o ofertă care să-i satisfacă pe toți, cine știe ce se va întâmpla...”, declara recent fostul jucător al Romei, care mai are patru ani de contract cu Galatasaray și câștigă 2,75 milioane de euro anual. 

Cotat pe transfermarkt.com la 27 de milioane de euro, internaționalul italian nu va fi greu de transferat, suma oferită de Al-Hilal urmând să se împartă între clubul din Istanbul și AS Roma, care a păstrat un procent de 20% din următoarea vânzare.

Al-Hilal l-a cumpărat și pe Kalidou Koulibaly

Zaniolo nu ar fi prima achiziție de marcă a lui Al-Hilal. Saudiții l-au transferat pe Kalidou Koulibaly de la Chelsea pentru 25 de milioane de euro și ar putea investi o sumă apropiată și pentru a-l aduce pe Nicolo. 

Mijlocașul de 24 de ani, care s-a autopropus la Juventus, a jucat în 10 meciuri pentru Galatasaray în sezonul trecut de SuperLig și și-a ajutat echipa să câștige titlul. Al-Hilal nu-l va aștepta foarte mult pe Zaniolo, oferindu-i 15 zile drept timp de gândire până să dea un răspuns.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cutremur în Anglia! Alt jucător din Premier League acuzat de pariuri » A încălcat regulile de 375 de ori în 3 ani!

Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală! Ce sumă trebuie să achite antrenorul italian pentru a scăpa de condamnare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează