INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

BAYERN - FENERBAHCE 6-1 // VIDEO Nemaivăzut! Cum a reacționat căpitanul lui Fener când a fost fluierat de propriii fani!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 14:45

Fenerbahce a pierdut amicalul cu Bayern, scor 1-6. Marocanul Nabil Dirar (33 de ani), căpitanul turcilor, a vrut să părăsească terenul în semn de protest la fluierăturile propriilor fani. 

O scenă rarisimă pe terenul de fotbal. Marți seară, Fenerbahce a fost un dezastru pe „Allianz Arena”. La pauză, era 5-0 pentru Bayern, care a condus și cu 6-0. În minutul 72 însă, la 6-1, s-a întâmplat ceva incredibil.

Căpitanul lui Fener nu a mai suportat fluierăturile propriilor fani. Marocanul Nabil Dirar, 33 de ani, care purta atunci banderola galben-albaștrilor, s-a oprit la un metru de tușă și, deși Thomas Müller nu-l ataca, a dat intenționat mingea afară și a ieșit de pe teren.

Antrenorul Ersun Yanal s-a opus ieșirii, dar Dirar l-a împins. A sărit de pe bancă și veteranul Emre Belözoğlu, 38 de ani, care i-a cerut să joace în continuare. În cele din urmă, după ce l-au convins coechipierii, mijlocașul a rămas pe gazon.  

Citește și:

Alarmă la Real Madrid: Eden Hazard a venit la pregătiri cu 7 kilograme în plus!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează