INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern mărește substanțial oferta pentru Harry Kane

Bayern mărește substanțial oferta pentru Harry Kane. Foto: Imago Images
Bayern mărește substanțial oferta pentru Harry Kane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 17:05 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 17:29

Bayern pregătește o a doua ofertă pentru Harry Kane (29 de ani). Nemții sunt dispuși să pluseze cu 23 de milioane de euro, 7 milioane mai puțin decât cele 100 de milioane de euro pe care le solicită Tottenham.

Tottenham a respins deja o primă ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane. Însă campioana Germaniei nu renunță la transferul internaționalului englez și pregătește o a doua, cifrată la 93 de milioane de euro. Cu 23 de milioane mai consistentă decât precedenta, dar cu 7 milioane de euro sub ceea ce pretinde patronul lui Spurs, Daniel Levy.

Două schimbări în regulile fotbalului » Pentru arbitri și portari! Se pregătește modificarea radicală a legii ofsaidului
INTERNATIONAL BOARD
Două schimbări în regulile fotbalului » Pentru arbitri și portari! Se pregătește modificarea radicală a legii ofsaidului

Bayern i-ar putea cere lui Harry Kane să discute cu Daniel Levy

Potrivit tabloidului german Bild, dacă munchenezii nu vor avea succes nici de data aceasta, i-ar putea cere lui Kane să se implice activ, așa cum a făcut-o și Robert Lewandowski, vara trecută. 

După ce Bayern i-a respins Barcelonei mai multe oferte pentru atacantul polonez, acesta le-a comunicat personal conducătorilor clubului intenția de a rezilia acordul scadent în 2023 și apoi a declarat și public că vrea să plece. Iar în cele din urmă a avut succes.

Harry Kane s-a înțeles cu Bayern

Kane este înțeles cu nemții în toate privințele, dar deocamdată se află în concediu. Ziarele britanice susțin că la întoarcerea lui din vacanță, undeva între 9 și 12 iulie, se va decide unde va evolua în 2023/2024. 

Golgheterul în vârstă de 29 de ani va avea atunci o discuție decisivă cu Levy. El mai are un an de contract, iar Tottenham îl poate pierde gratis vara viitoare.

213 goluria marcat Harry Kane în Premier League, în 320 de partide. E la 47 de reușite de recordul lui Alan Shearer, care are 260 de goluri înscrise în 441 de meciuri

Daniel Levy nu vrea să-l vândă pe Harry Kane în Premier League

De serviciile sale mai este interesată Manchester United. Însă proprietarul lui Tottenham nu vrea să-l vândă sub nicio formă unei concurente din Premier League. 

Real Madrid l-a avut de asemenea pe listă, dar între timp și-a îndreptat toată atenția spre Kylian Mbappe, alertată de refuzul acestuia de a prelungi cu PSG contractul scadent în 2024.

84 de selecțiiși 58 de goluri marcate are Harry Kane în naționala Angliei

Citește și:

Cristiano Ronaldo, atacat extrem de dur: „A devenit un idiot util pentru una dintre cele mai rele dictaturi!”

Rezervele lui Hagi au luat o „manita” de la locul 11 din Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează