INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern - Hoffenheim 3-1 // Victorie plătită scump » S-a rupt, 3 luni out!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 11:06

Bavarezii l-au pierdut pe atacantul francez Kingsley Coman, care a suferit o ruptură de ligamente la glezna stângă. Din cauza unei leziuni similare, a mai stat 3 luni în sezonul trecut.

Bayern nu s-a putut bucura pe deplin de startul perfect în Bundesliga, 3-1 aseară cu Hoffenheim. Pentru că l-a pierdut pentru 3 luni pe Kingsley Coman, accidentat grav de Schulz, la al patrulea fault în prima repriză! Atacantul francez s-a ales cu o ruptură a ligamentului sindesmotic al gleznei stângi, aceeași problemă ce l-a mai ținut 11 săptămâni pe tușă în sezonul trecut!

"Am fost șocat, aproape am plâns văzându-l cum suferă!", a mărturisit Kimmich.

Și căpitanul oaspeților, Kevin Vogt, a ieșit accidentat, după ciocnirea cu propriul portar.

Două goluri anulate cu VAR

Bavarezii s-au chinuit ceva pentru cele 3 puncte, obținute a șaptea oară la rând în debutul campionatului, un record în Germania. Hoffe a anulat reușita lui Müller, egalând prin Szalai, dar nu a rezistat asediului de final. În care VAR-ul a intervenit, de două ori, decisiv. Mai întâi, i-a anulat golul lui Robben, din penaltyul destul de ușor acordat lui Ribery.

"Eu nu aș fi dat 11 metri", a recunoscut antrenorul bavarezilor, Niko Kovaci. A bătut slab Lewandowski, Baumann a respins, iar olandezul a scuturat plasa, dar intrase mult în careu. Și centralul Dankert a decis repetarea, după ce a consultat reluările fazei la marginea terenului. Polonezul a transformat cu fentă, 2-1. Apoi, asistentul video i-a refuzat șansa "dublei" lui Müller, din cauza unei devieri clare cu cotul.

43
de meciuri a ratat din cauza deselor accidentări Kingsley Coman în primele 3 sezoane jucate la Bayern

6
goluri în prima etapă din Bundesliga a marcat Thomas Müller, ce a punctat în 5 sezoane pentru bavarezi. Un record în Germania, împărțit cu colegul Lewandowski

Vezi și: VIDEO Cea mai ciudată conferință de presă a lui Mourinho » A venit cu 30 de minute mai devreme, a dat răspunsuri laconice și a plecat după 8 minute!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează