INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Cea mai ciudată conferință de presă a lui Mourinho » A venit cu 30 de minute mai devreme, a dat răspunsuri laconice și a plecat după 8 minute!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 22:39

Jose Mourinho, 55 de ani, trece printr-o perioadă dificilă la Manchester United, iar asta se reflectă inclusiv în relația sa cu presa.

După episodul de săptămâna trecută, când s-a răzbunat pe o reporteră, acum Mourinho a oferit o conferință de presă cel puțin ciudată.

Managerul lui United a venit cu 30 de minute mai devreme decât era programată întâlnirea cu mass-media, a părut foarte distras, a dialogat în puține cuvinte cu jurnaliștii și a părăsit sala de conferințe după ce a vorbit doar 4 minute și 19 secunde. Toată conferința a durat 8 minute, iar majoritatea instituțiilor de presă au ratat evenimentul.

Întrebat de relația sa cu vicepreședintele Ed Woodward, despre care se spune că este una tensionată, portughezul a răspuns: "Nu știu nici 10% din ce se spune. Nu pot să răspund la întrebarea asta, nu sunt omul potrivit. N-avem probleme".

Ce a mai declarat Mou:

  • "Dacă vreți vreo explicație despre declarațiile lui Pogba, întrebați-l pe el"
  • "Cu Leicester am jucat bine și am câștigat, cu Brighton am jucat prost și am pierdut"
  • "Cu Spurs aș vrea să joc bine și să câștig. Să nu facem greșeli"
  • [despre Bailly și Lindelof] "Nu-mi analizez jucătorii de față cu voi"
  • [despre forma celor de la Spurs] "Nu comentez"
  • [despre momentul în care vine meciul cu Spurs] "Avem 19 adversari acasă și 19 în deplasare. Trebuie să joci cu toate echipele, nu știu când e momentul potrivit pentru fiecare meci. Așa au fost decise etapele, jucăm al doilea meci acasă cu Tottenham și apoi avem două deplasări consecutive dacă nu mă înșel, cu Burnley și Watford. Va fi un meci dificil, Tottenham a terminat în primele 4 sezonul trecut, deci e greu"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fc5b.
fc5b.  •  24 August 2018, 23:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif.xvii
iosif.xvii  •  24 August 2018, 23:26

Sa vina in locul lui Dica..! Ar fi o aventura inedita pentru Jose..!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează