INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern îi netezește drumul lui Drăgușin către Tottenham. Pe cine vor bavarezii de la londonezi

Eric Dier e pe picior de plecare / Foto: Imago
Eric Dier e pe picior de plecare / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 11:57 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 13:36

În căutarea unui fundaș central, Bayern s-a oprit asupra lui Eric Dier, de la Tottenham. Internaționalul englez de 29 de ani a evoluat în doar 4 partide pentru Spurs, motiv pentru care managerul Ange Postecoglou și-ar fi dat acordul pentru un transfer.

Bayern pune umărul, indirect, la așteptatul transfer al lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham. Campioana Germaniei are probleme în zona fundașilor centrali și a pus ochii, mai nou, pe Eric Dier, de la Spurs.

Prima imagine cu tricoul lui Bayern » Nemții au dat lovitura cu revelația din La Liga!
BAYERN MUNCHEN
Prima imagine cu tricoul lui Bayern » Nemții au dat lovitura cu revelația din La Liga!

Interesul pentru Eric Dier a existat și-n vară, însă atunci prioritate a avut transferul de 100 de milioane de euro al lui Harry Kane. Nici jucătorul nu era foarte hotărât să plece, mai ales după ce managerul Ange Postecoglou i-a promis că-i va oferi o nouă șansă.

Eric Dier este hotărât să plece de la Tottenham

Dar acum, după numai 4 apariții în Premier 2023 - 2024, apărătorul în vârstă de 29 de ani e mai hotărât ca oricând să plece. Și Postecoglou i-ar fi dat undă verde.

Dier poate juca mai multe pozițiii, fundaș central, dreapta, „închizător”, exact ce-i trebuie lui Bayern, în condițiile în care s-a tot confruntat cu absențe în aceste compartimente. Iar mai nou îl va pierde pe Kim Min-jae, care va participa cu reprezentativa Coreei de Sud la Cupa Asiei.

Bayern tocmai a pierdut duelul cu Zenit St. Petersburg pentru Nino

Bavarezii se lansaseră ințial pe pista „Nino”. Însă fundașul central brazilian, finalist cu Fluminense la ultima ediție a Mondialului cluburilor (0-4 cu Manchester City), le-a fost luat „de sub nas” de Zenit St. Petersburg.

Rușii l-au prezentat joi seară, cu specificația că „a semnat până-n 2028”.

Bayern concurează cu West Ham pentru Eric Dier

Și pentru Dier, Bayern are concurență. Potrivit tabloidului The Sun, de serviciile lui mai este interesată West Ham United. Pe transfermarkt.de, el e cotat la 12 milioane de euro, însă președintele lui Spurs, Daniel Levy, este recunoscut drept un negociator extrem de dur.

Vara trecută, la transferul lui Kane, Levy i-a „chinuit” o lună de zile pe nemți și și-a impus în cele din urmă voința, obținând 95 de milioane de euro plus bonusuri, chiar dacă golgheterul Premier intra în ultimul an de contract!

Mai puteți citi:

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Pere Guardiola anunță ce urmează pentru Michel, antrenorul care uimește Europa cu Girona

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează