INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern, înfrângere rușinoasă în ultimul meci din Bundesliga

Augsburg - Bayern 2-1
Foto: Imago
Augsburg - Bayern 2-1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 09:19 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 10:21

Bayern Munchen a pierdut surprinzător în ultima etapă din Budesliga pe terenul codașei Augsburg, scor 1-2 și le-a dat posibilitatea rivalilor de la Borussia Dortmund să se apropie în clasament.

Gazdele de la Augsburg au început în atac meciul și au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Mads Petersen, al cărui șut nu a putut fi parat de Manuel Neuer.

Minutul 36 a adus încă o surpriză, gazdele majorându-și avantajul în fața campioanei Germaniei. O centrare perfectă din flancul stâng a lui Iago și o lovitură de cap bine plasată a lui Hahn și Augsburg conducea cu 2-0.

Bayern s-a trezit repede și a redus din diferență la numai două minute distanță, când Robert Lewandowski a profitat de o deviere a lui Muller cu călcâiul și a înscris.

A fost a 14-a reușită a sezonului pentru atacantul polonez, cu 3 mai mult decât toți jucătorii celor de la Augsburg la un loc.

Repriza ratărilor pentru Bayern

Repriza secundă a aparținut în totalitate bavarezilor, care s-au năpustit la poarta lui Gikiewicz, încercând să egaleze. Lewandowski și Alphonso Davies au avut cele mai mari ocazii pentru Bayern, dar portarul lui Augsburg a blocat de fiecare dată.

S-a terminat 2-1 pentru Augsburg și Bayern suferă al doilea eșec în acest sezon, după 1-2 acasă cu Frankfurt.

După acest rezultat, Bayern rămâne lider în Budesliga, dar Borussia Dortmund se poate apropia la un singur punct diferență dacă o învinge pe Stuttgart.

VIDEO Rezumatul meciului Augsburg - Bayern 2-1

Probeleme pentru 4 jucători ai lui bayern

Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry și Eric Maxim Choupo-Moting nu mai au voie în hotelul echipei, „Maximilian‘s", considerat un spațiu închis, pentru că nu s-au imunizat și nici nu fac parte dintre aceia reveniți după ce au trecut recent prin boală, ca să fi dezvoltat anticorpi. 

Măsurile sunt parte din ultimele restricții impuse în Germania, după o nouă explozie a numărului de infectări cu COVID-19.

Cei patru s-au aflat în izolare, după ce au intrat în contact cu coechipierul Nicklas Suele, testat pozitiv la ultima acțiune a echipei naționale.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Patru nume mari de la Real Madrid, pe făraș! Clubul vrea să scape de ei în iarnă

Sfârșitul unei ere! „El Maestro” Tabarez, demis după 15 ani la naționala Uruguayului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  20 Noiembrie 2021, 14:59

Sa vedeti acum....se enerveaza bavarezii si nu mai pierd nimic pana la finele campionatului....si iarasi termina cu 15 puncte avans!

bazinga
bazinga  •  20 Noiembrie 2021, 14:59
Postat de ali.bec pe 20 Noiembrie 2021, 10:48

Blat!

Cu perje!Absolut....in ciuda pariorilor romani!

ali.bec
ali.bec  •  20 Noiembrie 2021, 10:48

Blat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează