INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - LEVERKUSEN 1-2

Bayern - Leverkusen 1-2 // Un Bayern de Dosarele X » „Nici noi nu ne explicăm cum e posibil. Așa ceva n-am mai trăit”

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 10:26

Thomas Muller (30 de ani, atacant) nu-și explică nici el cum de campioana a pierdut un meci pe care a părut că-l are la degetul mic, 1-2 cu Leverkusen. După partida cu Steaua Roșie din Liga Campionilor, unde au răsturnat căruța cu goluri (6-0), munchenezii au ratat exasperant, lovind de 3 ori barele.

Înlocuirea lui Niko Kovaci cu secundul Hansi Flick i-a adus lui Bayern 4 victorii consecutive și un golaveraj senzațional: 16-0. 

Până sâmbătă, când meciul cu Leverkusen (1-2) le-a arătat bavarezilor că mutarea amintită, forțată de jucători, nu le-a rezolvat toate problemele. Una, cel puțin, e de domeniul „Dosarelor X".

E a doua oară numai în acest sezon când munchenezii vin după o goleada în Champions League și pierd lamentabil acasă. Au învins cu 7-2 pe Tottenham, la Londra, și au fost învinși apoi de Hoffenheim, în Bundsliga (1-2).

Scenariul s-a repetat acum, cu victorie la scor în fața Stelei Roșii, la Belgrad (6-0), urmat de un nou eșec acasă, cu Leverkusen. Până și scorul și succesiunea golurilor au fost aceleași!

Se simte absența lui „Robbery"

Diferența? Sâmbătă, Bayern a jucat aproape perfect până-n gura porții adverse. Spectaculos. Finalizarea s-a dovedit însă un dezastru. Aceiași jucători care deunăzi sancționau nemilos apărarea firavă a sârbilor, în frunte cu Lewandowski, 4 goluri la Belgrad!, n-au nimerit decât cel mult barele, 3 la număr, din situații ideale.

Muller, autorul golului bavarez, cu un șut deviat, era de-a dreptul șocat la final: „Nici noi nu ne explicăm cum e posibil. Așa ceva eu n-am mai trăit, atâtea ocazii mari. A fost o lipsă de eficacitate fără precedent".

Are legătură cu concentrarea, dar mai e și altceva. Se simte tot mai apăsat absența unor jucători de talia lui Robben și Ribery.

Când era cuplul „Robbery", aveai mereu senzația că gol va pica cumva. Kingsley Coman și Serge Gnabry, urmașii lor, sunt băieți talentați. Dar cel mai adesea lasă impresia că atunci când înscriu o fac accidental. Ultimul, cel puțin, a fost un dezastru sâmbătă, la finalizare.

2 eșecuria suferit Bayern acasă în această stagiune. Cât în precedentele 3 campionate la un loc

Au râs de Lewandowski

După 4 goluri cu Steaua Roșie Belgrad, Lewandowski titrase pe Twitter: „Sunt dependent de goluri". Sâmbătă, la finalul meciului cu Leverkusen, partidă în care a lovit doar bara, oficialii lui Bayer i-au replicat tot cu un mesaj pe Twitter: „Te putem ajuta să te vindeci".

Următoarele meciuri ale lui Bayern

VEZI ȘI:

Wigan - Reading 1-3 // Mark Bowen, managerul englezilor, dezvăluie momentul care l-a făcut pe George Pușcaș să explodeze + Notă maximă pentru „tricolor” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  01 Decembrie 2019, 11:40

Se intampla de multe ori dupa meciurile din cupele europene-cand multe din vedete sunt..."scoase din priza"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează