INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Delegație pentru Harry Kane: „Decizia este foarte aproape!”

Heung-Min Son și Harry Kane // Foto: Imago
Heung-Min Son și Harry Kane // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 17:47 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 18:01

Doi dintre oamenii de decizie ai lui Bayern, directorul executiv Jan-Christian Dreesen și directorul tehnic Marco Neppe, vor pleca la Londra pentru a închide cu Tottenham „afacerea Harry Kane”. Președintele executiv Herbert Hainer a vorbit pentru prima oară, oficial, despre transferul internaționalului englez.

Bayern a plecat în Japonia, deunăzi, fără doi dintre șefii săi importanți. Directorul executiv Jan-Christian Dreesen și directorul tehnic Marco Neppe au rămas la Munchen, iar tabloidul Bild dezvăluie că, zilele acestea, ei îi vor face o nouă vizită lui Daniel Levy, președintele lui Tottenham, la întoarcerea londonezilor din turneul efectuat în Orientul Îndepărtat. Se pare, decisivă, în tentativa de a-l transfera pe Harry Kane.

„Doar așa vii la Craiova!” » Mihai Rotaru i-a pus o condiție aspră lui Laurențiu Reghecampf! În mandatul trecut, antrenorul a refuzat ferm!
CSU CRAIOVA
„Doar așa vii la Craiova!” » Mihai Rotaru i-a pus o condiție aspră lui Laurențiu Reghecampf! În mandatul trecut, antrenorul a refuzat ferm!

Președintele lui Bayern, primele declarații oficiale despre Harry Kane

Aflat cu echipa, la Tokyo, președintele campioanei Germaniei, Herbert Hainer, a acceptat să vorbească pentru prima oară, oficial, despre negocierile pentru internaționalul englez: "Bayern încearcă mereu să achiziționeze vedete din fotbalul internațional ce aduc calitate echipei și fac Bundesliga mai bună". Ceea ce Bild "traduce" drept un semn că "decizia este foarte aproape" și-i va fi favorabilă colosului bavarez.

Munchenezii au purtat negocieri toată vara cu Tottenham. Deja le-au fost refuzate două oferte, una de 70 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță, alta de 93 de milioane de euro, în condițiile în care Kane mai are un an de contract și va împlini vineri 30 de ani.

Din delegația pentru Harry Kane ar putea face parte și Uli Hoeness

Levy a sperat că-l va putea convinge să rămână, dar s-a ales cu un refuz categoric: "Vreau la Bayern. Acum sau vara viitoare". Iar proprietarul Spurs-ilor, John Lewis, a decis: „Vinde-l, dacă nu vrea să prelungească". 

100 de milioane de euro este, potrivit aceluiași Bild, oferta cu care Dreesen și Neppe vor merge la Londra. Ultima! În delegație ar putea fi "prins" și președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, alt semn că se apropie un moment decisiv.

Harry Kane va semna pe 4 sau 5 ani

Munchenezii sunt înțeleși cu jucătorul în toate privințele. Ar urma să semneze un contract pe 4 sau 5 sezoane, ce-i va garanta un salariu de peste 20 de milioane de euro - a anunțat revista Sport Bild. Soția, Katie, și câțiva membri ai familiei au fost deja în capitala Bavariei, unde au văzut mai multe case și s-au interesat de-o școală internațională, pentru copii.

213goluri a marcat Harry Kane în Premier League, până acum. Recordul îl deține însă fostul internațional englez Alan Shearer, cu 260 de reușite

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Scandal la Mondialul feminin. Vedeta Barcelonei s-a enervat: „Sunt călcată în picioare. Gelozia e mare”

Bayern Munchen negociază cu David de Gea, deși nu duce lipsă de portari » Cum s-a ajuns aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează