INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DFB POKAL

BAYERN MUNCHEN - HEIDENHEIM 5-4 // VIDEO Bild, ULUITĂ de thriller-ul cu NOUĂ goluri de pe Allianz Arena: „Va intra în analele Cupei!” » Thomas Muller, bulversat la final

Bayern Munchen - Heindenheim 5-4 // FOTO: Reuters
Bayern Munchen - Heindenheim 5-4 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:17

Thomas Muller, atacantul lui Bayern n-a fost în stare să evalueze „sfertul” de finală din Cupă cu Heidenheim, transformat în 3 minute dintr-un meci la îndemână într-un infern. Bavarezii s-au impus cu 5-4. 

Tabloidul Bild n-are nicio îndoială. Halucinantul „sfert”Bayern - Heidenheim (5-4) „va intra cu siguranță în analele Cupei”. Argumente? Arhisuficiente.

Click AICI pentru statistici de la meci

O divizionară secundă cu un tupeu fantastic, un cartonaș roșu, văzut de munchenezul Suele (15), două penalty-uri, VAR, dar mai ales nouă goluri într-o succesiune electrizantă: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, 4-4, 5-4.

Thomas Muller era nu doar epuizat la final, ci atât de marcat încât nu s-a putut concentra să le răspundă coerent jurnaliștilor la zona mixtă.

„Încă nu-mi dau prea bine seama ce s-a întâmplat. În mod normal, după acel 1-0 picat repede, în minutul 12, jocul ar fi trebuit să curgă altfel. Apoi, să conducem cu 4-2 și să fim egalați, așa ceva n-are voie să ni se întâmple. A doua repriză fost o nebunie. Nu știu cum să evaluez această partidă, poate că ar trebui să-mi întreb nevasta, familia”, s-a dat bătut atacantul lui Bayern.

Antrenorul Niko Kovac, la rându-i, a apărut complet epuizat la conferința de presă:„Trebuie să recunosc că în final am avut noroc. M-a bucurat că am revenit de la 1-2 și am dus scorul la 4-2. Dar ce a urmat a fost un coșmar. Am încasat două goluri și era cât pe ce să-l primim și pe cel de 4-5. Așa ceva n-ar fi trebuit să ni se întâmple”. 

„După ce am egalat-o pe Bayern la patru mi-am spus în sinea mea că vom câștiga. Am fi scris istorie”
Frank Schmidt, antrenor Heidenheim

Vezi și: Ciprian Tătărușanu i-a apărat un penalty lui Mbappe și a fost aproape să-l pareze și pe cel de-al doilea + scandal cu arbitrul după meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează