INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern Munchen „îngheață” transferurile » Germanii, afectați de criza coronavirus

Bayern Munchen „îngheață” transferurile
Bayern Munchen „îngheață” transferurile

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 11:06

În vremuri de criză, declanșată de noul coronavirus, campioana Germaniei Bayern Munchen a stopat negocierile cu jucătorii pe care-i dorește. Cel mai proeminent caz, Leroy Sane (24 de ani), de la Manchester City.

Cel mai mare și mai important club al Germaniei, Bayern Munchen, își schimbă radical strategia pe piața transferurilor. Ca urmare a evoluției alarmante a crizei coronavirusului, roș-albii au decis să „înghețe" toate negocierile cu jucătorii pe care vor să-i ducă și, implicit, cu grupările lor. Cel mai proeminent caz, Leroy Sane, de la Man. City, aflat pe listă încă din vara trecută.

Bayern Munchen „îngheață” transferurile

„Nimeni nu știe exact, la această oră, cum se va răsfrânge pandemia de coronavirus asupra fotbalului în săptămânile și în lunile care urmează. De aceea am decis să punem capitolul achiziții «on hold»", a punctat directorul executiv al bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge.

El mizează și pe faptul că această criză va reașeza prețurile, dar și salariile jucătorilor, în sensul că acestea se vor diminua ca urmare a problemelor financiare cu care se vor confrunta toate cluburile din lume: „Sunt sigur că în curând nu vom mai discuta de sume de o sută sau peste o sută de milioane de euro pentru un jucător sau altul".

Bayern nu vrea însă să-și piardă jucătorii importanți ale căror contracte expiră în 2021. Și poartă negocieri pentru a prelungi cu Alaba, dorit de Real Madrid, cu Jerome Boateng, Thomas Muller, Javi Martinez, în cărți la Bilbao, Thiago și Ullreich.

În ceea ce-l privește pe Neuer nu s-a ajuns deocamdată la un numitor comun, iar internaționalul german, 34 de ani, este mai aproape de un transfer decât de a-și reînnoi acordul cu munchenezii.

80 de milioane de euroera ultimul preț pus de Man. City lui Leroy Sane, după ce-a suferit vara trecută o ruptură a ligamentelor încrucișate. Inițial ceruse 120 de milioane

3 jucători de topare Bayern pe listă pentru sezonul viitor: Sane (Man. City), Havertz (Leverkusen) și Upamecano (Leipzig)

Citește alte știri despre Bayern:

Bombă la Bayern Munchen » Manuel Neuer e cu bagajele făcute. Vine Ter Stegen?

Bayern, Dortmund, Leipzig și Leverkusen dau 20 de milioane pentru cluburile cu probleme din Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează