INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen, în „pole position” pentru transferul unui star de la Ajax » Bavarezii au câștigat duelul cu Barcelona

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 17:33 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 18:16

Bayern Munchen este interesată de serviciile lui Noussair Mazraoui (24 ani), fundașul dreapta al celor de la Ajax. Marocanul ar putea ajunge la clubul bavarez din sezonul viitor.

Mazraoui a impresionat în ultimii ani pentru Ajax, acolo unde a fost om de bază, inclusiv în sezonul 2018-2019, atunci când olandezii au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Răsturnare spectaculoasă de situație: Mbappe nu mai pleacă la Real și va prelungi cu PSG!
FRANȚA
Răsturnare spectaculoasă de situație: Mbappe nu mai pleacă la Real și va prelungi cu PSG!

Bayern Munchen, foarte aproape să-l transfere pe Mazraoui

Campioana Germaniei este interesată de mai mult timp de Mazraoui, care ar putea ajunge pe Allianz Arena chiar în vara aceastui an, conform presei din Germania. La finalul actualului sezon, fotbalistul marocan devine liber de contract.

Barcelona a fost și ea interesată de fundașul dreapta de la Ajax, dar Bayern este în „pole position” pentru semnătura marocanului, în ciuda insistențelor lui Xavi. 

Mazraoui, jucător-cheie la Ajax

Mazraoui este unul dintre cei mai importanți jucători de la Ajax și face parte dintr-o generație incredibilă a olandezilor. Mattjias de Ligt, Donny Van de Beek și Frenkie de Jong sunt alte nume care au impresionat în tricoul „lăncierilor”, dar care au plecat deja la cluburi importante din Europa.

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Noussair Mazraoui, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Vești proaste la Real Madrid: ratează și duelul cu Chelsea din Ligă

Ultrașii Legiei, protest la amicalul cu Dinamo Kiev: „Frații Surkis sunt pro-Rusia! Nu vrem ca banii să ajungă în conturile lor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează