INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen pregătește mutări spectaculoase: Roberto Firmino și Leroy Sane

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 11:10

Bayern Munchen pregătește două mutări de senzație în perioada de transferuri din vară. Roberto Firmino (28 de ani), atacantul brazilian al lui Liverpool, și Leroy Sane (24 de ani), mijlocașul german al lui Manchester City, sunt jucătorii doriți insistent de antrenorul bavarezilor, Hans Flick (54 de ani). 

Cei doi cunosc deja stilul din Bundesliga din sezoanele petrecute aici, Firmino la Hoffenheim și Sane la Schalke.

  • Roberto Firmino este o piesă importantă în angrenajul lui Liverpool și cea mai bună variantă văzută de bavarezi pentru a face cuplu în atac alături de Robert Lewandoswki (31 de ani). 
  • Acest transfer ar putea anunța și transferul lui Timo Werner (23 de ani) de la Leipzig pe Anfield. Atacantul este dorit insistent încă din această iarnă de englezi, dar, momentan, nu are loc un loc de titular, trioul Salah – Firmino – Mané fiind foarte bine închegat.

De cealaltă parte, viitorul lui Sane în echipa lui City este incert, acesta revenind de curând la antrenamente după o accidentare la genunchi, care l-a ținut departe de gazon o jumătate de an. 

Sane la Bayern Munchen?

Pep Guardiola (49 de ani), antrenorul „cetățenilor”, a vorbit despre dorința sa de a-l păstra pe Sane, însă mijlocașul german nu ar refuza o ofertă din partea bavarezilor, dorindu-și să joace regulat.

Fiecare transfer i-ar costa pe nemți, conform presei britanice, o sumă cuprinsă între 85-90 milioane de euro, cei doi jucători fiind văzuți drept soluțiile potrivite pentru consolidarea echipei.

știre de George Moțoiu

Citește și:

BETIS - BARCELONA 2-3 // Lionel Messi, hat-trick de assisturi » E al doilea în Top 5 Europa cu „double-double”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  10 Februarie 2020, 14:40

Ahahaha, Bobby la bayern. Ahahahahahahaha. Ahahahahaha. Gazeta bancurilor ! Ahahahaha

100001102238615
Ionuţ Nicolin  •  10 Februarie 2020, 13:05

Sursa e the s*n, o prostie de ziar. 0 adevar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează