INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

S-au săturat de el! » Fanii lui Bayern cer plecarea lui Sadio Mane de la echipă: „O absurditate de jucător! Trebuie vândut la Guangzhou”

Sadio Mane
Foto: Imago
Sadio Mane Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 15:43 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 09:07

Bayern Munchen traversează o perioadă nefastă în campionat unde a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie. După eșecul cu Augsburg, 0-1, fanii bavarezilor l-au pus la zid pe Sadio Mane, fotbalist venit în această vară de la Liverpool.

Transferat pentru 32 de milioane de euro de Bayern de la Liverpool, Mane nu a avut impactul dorit de către fani. Cel mai bun fotbalist african al anului a fost ținta suporterilor după ce Campioana Germaniei a pierdut în deplasare cu Augsburg. 

Bayern Munchen, în criză! Antrenorul dă vina pe jucători după al patrulea meci fără victorie în Bundesliga: „Suntem consternați”
AUGSBURG - BAYERN 1-0
Bayern Munchen, în criză! Antrenorul dă vina pe jucători după al patrulea meci fără victorie în Bundesliga: „Suntem consternați”

Pe rețelele de socializare, aceștia l-au criticat dur pe senegalez și chiar au cerut conducerii ca acesta să fie vândut în China. 

Sadio Mane, contestat vehement de fanii lui Bayern

Mane e atât de slab la fotbal. Trebuie vândut la GuangzhouTigers în fereastra de transferuri din ianuarie”, a scris un suporter pe twitter. 

„O mare greșeală să îl luăm. Să ne gândim serios să îl vindem vara următoare și să luăm un atacant potrivit. Nu e extremă, nu e vârf, nu e potrivit pentru Bayern” sau „Niciodată în viața mea de suporter a acestui club nu am văzut un jucător de atac atât de rău cu mingea cum este Sadio Mane. Nu poate dribla, nu poate face conexiuni, nu poate să stea în teren ca să își salveze viața. O absurditate de jucător”, au fost alte mesaje furioase ale fanilor.

3 goluriîn 7 meciuri a reușit Mane pentru Bayern în Bundesliga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Vestiarul lui Juventus stă pe un butoi cu pulbere » Interviul dat de Massimiliano Allegri i-a înfuriat pe jucători: „Uitați-vă la Inter și Milan”
SERIE A
Vestiarul lui Juventus stă pe un butoi cu pulbere » Interviul dat de Massimiliano Allegri i-a înfuriat pe jucători: „Uitați-vă la Inter și Milan”
Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!
TURCIA
Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
MariusN
MariusN  •  19 Septembrie 2022, 00:31

Am vazut toate meciurile lui Bayern in ultimii 10 ani, cel putin. Iar sezonul asta 2 meciuri de acasa pe stadion. Problema nu este la Mané. Restul echipei joaca frt prost si nu stie sa-l puna in scena asa cum se intampla cu cei de la Liverpool. Müller, care trage echipa dupa el si depune mult efort, greseste multe pase, sau nu paseaza cand trebuie, Kimmich paseaza deobicei la ceilalti atacani, Sané joaca mereu cu toane, Davies alearga ca un ogar, dar habar n-are sa centreze de pe stanga sau sa joace un un-doi, iar de pe dreapta nu ajunge nici-o centrare sau pasa la Mané. Asta e adevarata situatie cu Mané. Iar ideea articolului, nu stiu de unde e scoasa, ca aici in Germania in nici-o pagina de sport nu apare asemenea idee, a contestarii lui Mané...!!! Asa ca, multe aiureli..

Cristyan71
Cristyan71  •  18 Septembrie 2022, 18:29

Am fost la meci,cel mai mult doream sa-l vad live pe Mane cum joaca......,într-adevăr nu a jucat bine mai deloc,mai mereu nu se intelegea cu coechipierii,nu iesea mult la joc,a și faultat in multe rânduri primind si un galben,dar sincer nu a jucat echipa bine,nu numai el,ma uitam la De Ligt,fundas de 80 de milioane de euro,era aterizat parca de pe alta planeta,se pozitiona prost mai mereu,era depășit ușor de adversari,si in ciuda gabaritul era dat la o parte cu usurinta de adversari mai slab fizic ca el in dueluri umăr la umăr......

enigmaticul
enigmaticul  •  18 Septembrie 2022, 18:10

Ăștia vor ca Bayern să nu mai piardă niciun meci, sau ce vor? Au peste 10 ani de dominare a fotbalului german! Gata, roata se învârte!! Urmează altă echipă de la ei să domine. Încet, încet, o va mai lua pe cocoasă, ăsta-i doar începutul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează