INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVERKUSEN - BAYERN MUNCHEN 2-1

Bayern Munchen se clatină! Bavarezii, întorși de la 1-0 de locul 10 din Bundesliga » Au „picat” pe 2 înaintea derby-ului pentru titlu

Bayern Munchen plecat învinsă din deplasarea de la Leverkusen, scor 1-2 / foto: Guliver/Getty Images
Bayern Munchen plecat învinsă din deplasarea de la Leverkusen, scor 1-2 / foto: Guliver/Getty Images

Articol de , - Publicat duminica, 19 martie 2023 23:06 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 23:28

Bayern Munchen a plecat învinsă din deplasarea de la Leverkusen, scor 1-2, și încheie etapa pe locul secund în Bundesliga. Etapa viitoare, bavarezii se duelează cu liderul Dortmund, într-un derby ce se anunță a fi cel mai disputat din ultimii ani. 

Bayern s-a înclinat pentru a treia oară în actuala stagiune de Bundesliga, 1-2 la Leverkusen. Kimmich a înscris primul (22), dar Palacios a răsturnat rezultatul (55-73), ambele goluri din penaltyuri decise cu ajutorul VAR, după ce arbitrul a dat de fiecare dată „galben” pentru simulare. 

Bayern Munchen, întoarsă de Leverkusen din două penalty-uri

Sezonul oscilant al lui Bayern Munchen continuă. Trupa lui Julian Nagelsmann a bifat cea de-a doua înfrângere din ultimele cinci runde, pierzând surprinzător pe terenul lui Bayer Leverkusen, deși s-a aflat în avantaj la pauză. O prăbușire rar întâlnită la campioana Germaniei, dar care mai scoate o dată în evidență vulnerabilitățile echipei din 2023.

Dacă PSG nu i-a dat gol în dublă manșă, Bayern a primit două într-o repriză de la Leverkusen, formație aflată pe locul 10 înaintea meciului! Palacios a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 55, gazdele primind o altă lovitură de pedeapsă în minutul 73. Același Palacios a transformat de la punctul cu var, iar münchenezii n-au mai putut reveni pe tabelă.

VIDEO Rezumatul meciului Leverkusen - Bayern Munchen 2-1

Pe 1 aprilie, după pauza provocată de fereastra internațională, Bayern Munchen se înfruntă cu rivala Borussia Dortmund. Bavarezii au un punct mai puțin, cu 13 etape înainte de final.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Răzvan Lucescu, eliminat și înjurat de președinte, după derby-ul Aris - PAOK: „Asta au zis din camera VAR! Minciuni” » Gestul care a declanșat haosul

FOTO Lazio a sărbătorit în stil mare victoria cu AS Roma: Ștefan Radu, în centrul euforiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  20 Martie 2023, 10:26

" Bayern Munchen se înfruntă cu rivala Borussia Dortmund. Bavarezii au un punct mai puțin, cu 13 etape înainte de final."!?! Cum adică 13? Daca sunt 18 echipe nu joaca doar 34? Și dacă se joacă 34 de etape și pina acum s au jucat 25 nu au mai rămas 9? Vai, matematica !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează