INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BAYERN MUNCHEN. Serge Gnabry are o mare problemă: a ajuns la „mila” iubitei unui coechipier

Gnabry se bucură după goluri în stilul unui bucătar
Gnabry se bucură după goluri în stilul unui bucătar

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 14:42

Obligat de noul coronavirus să stea în casă, internaționalul german al lui Bayern Munchen Serge Gnabry (24 de ani) așteaptă mâncare gătită de la iubita lui Kimmich, „ce le mai rămâne”, și mai ia la comandă, dar cu mari rezerve.

Pentru un fotbalist singur, izolarea e un coșmar. Iar când n-are nici talent în bucătărie, este și mai dificil. Serge Gnabry se află în această situație și recunoaște că a ajuns la „mila" unui coechipier de la Bayern.

Serge Gnabry are o problemă în bucătărie

„Tatăl meu se află în Coasta de Fildeș. A plecat în concediu și trebuia să se întoarcă pe 16 martie, însă l-a prins pandemia de coronavirus acolo și n-a mai putut pleca. Pentru el e bine, că e ferit de nebunia din Europa, dar pentru mine-i cum nu se poate mai rău! Am pierdut astfel un bucătar redutabil. Eu nu știu să gătesc și am ajuns la mâna lui Kimmich. El și prietena lui îmi mai trimit câte-un pachet, din ce le rămâne lor", a dezvăluit atacantul de 24 de ani.

Cunoscut pentru stilul său de a se bucura după goluri, imitând un chef care amestecă într-un bol, internaționalul german mai cumpără pe comandă: „Dar nu orice mi-aș dori și nu de oriunde. Am mari reticențe din cauza noului coronavirus, nu știu cum sunt pregătite și mânuite aceste preparate".

„Ar trebui să mă și tund. Dar singur nu îndrăznesc, ar putea ieși rău. Bine că nu mă vede nimeni" - Serge Gnabry, atacant Bayern

2023e anul în care lui Gnabry îi expiră contractul cu Bayern, prelungit anul trecut

Apel de ultim moment al lui Klaus Iohannis pentru români + Mesaj pentru antreprenori

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ştefan Radu, fundaşul cu cele mai multe assisturi din istoria lui Lazio. Ce alte recorduri poate stabili

COVID-19. Dezastru » Valoarea jucătorilor din Top 5 Europa va scădea cu 10 miliarde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează