INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Zâmbete amare la prezentarea lui Kane la Bayern: „Voiam să-l aducem și pe el, dar ni l-a luat Real”

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 18:03 / Actualizat duminica, 13 august 2023 18:30

Bayern Munchen l-a prezentat azi pe atacantul britanic Harry Kane (30 de ani), adus pe 100 de milioane de euro de la Tottenham. Bavarezii voiau să-l prezinte azi și pe portarul Kepa Arrizabalaga (30 de ani), dar acesta a ales Real Madrid.

Harry Kane a fost prezentat într-o conferință de presă, la care a fost prezent și Jan-Christian Dreesen, președintele clubului. La eveniment, șeful bavarezilor a fost întrebat și de intenția de a-l aduce pe Kepa Arrizabalaga, de la Chelsea

Acesta a negociat cu Bayern, dar în ultimul moment a ales-o pe Real Madrid, la care va ajunge sub formă de împrumut, după accidentarea lui Courtois.

Thomas Tuchel n-a înțeles nimic după 0-3 cu Leipzig: „Nu-mi explic. Ce discrepanță!” » S-a scuzat față de Harry Kane: „Probabil asta e impresia lui”
BAYERN
Thomas Tuchel n-a înțeles nimic după 0-3 cu Leipzig: „Nu-mi explic. Ce discrepanță!” » S-a scuzat față de Harry Kane: „Probabil asta e impresia lui”

Zâmbete amare la prezentarea lui Kane la Bayern: „Voiam să-l aducem și pe Kepa, dar s-a dus la Real Madrid”

„Am încercat să găsim un portar. Ieri (n.r- sâmbătă) fost aproape de a ajunge la un acord. Voiam să-l prezentăm pe Kepa tot azi, împreună cu Harry Kane. Dar el a ales să se transfere la Real Madrid. 

E spaniol și de aceea a acceptat propunerea venită de la Real Madrid. Acum căutăm alte variante. Avem soluții, dar nu pot spune despre cine e vorba”, a spus, zâmbind amar, Jan-Christian Dreesen, la conferință.

  • În vârstă de 28 de ani, Kepa a fost crescut la juniorii lui Athletic Bilbao. A ajuns la Chelsea în vara lui 2018, pentru 80 de milioane de euro. 
  • Acum e cotat la 18 milioane de euro
  • Va ajunge la Real Madrid sub formă de împrumut, până la finalul sezonului,
  • A jucat la Chelsea 183 de meciuri

VIDEO Gabi Tamaș dezvăluie de ce nu a ajuns la Bayern sau Lazio

Citește și: 

L'Equipe anunță că Neymar a bătut palma cu noul club! Va încasa 160 de milioane de euro în următoarele două sezoane

Roberto Mancini, selecționerul campioanei Europei, și-a dat demisia! Cine e principalul favorit pentru banca Italiei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează