INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Thomas Tuchel n-a înțeles nimic după 0-3 cu Leipzig: „Nu-mi explic. Ce discrepanță!” » S-a scuzat față de Harry Kane: „Probabil asta e impresia lui”

Thomas Tuchel, alături de Harry Kane // foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Thomas Tuchel, alături de Harry Kane // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 07:21 / Actualizat duminica, 13 august 2023 09:07

La primul meci cu Harry Kane în lot, Bayern Munchen a pierdut de o manieră categorică Supercupa Germaniei, 0-3 cu RB Leipzig. La final, antrenorul bavarezilor, Thomas Tuchel (49 de ani), s-a scuzat față de atacantul englez pentru felul în care a arătat campioana Germaniei.

În penultima etapă din sezonul trecut, Bayern pierdea pe teren propriu cu RB Leipzig, 1-3, înfrângere ce a transformat-o pe Borussia Dortmund în favorită la titlu. Bavarezii au cucerit până la urmă trofeul, dar seara trecută au clacat din nou împotriva celor de la Leipzig, de această dată în Supercupa Germaniei și chiar mai drastic, 0-3.

Thomas Tuchel nu înțelege de ce a arătat echipa sa atât de rău, mai ales că în perioada de pregătire de vară a înregistrat rezultate îmbucurătoare în amicale: 1-2 cu Manchester City, 4-3 cu Liverpool, 4-2 cu AS Monaco.

Răsturnare de situație în miez de noapte! Încep negocierile finale pentru contractul lui Mbappe
PSG
Răsturnare de situație în miez de noapte! Încep negocierile finale pentru contractul lui Mbappe

Thomas Tuchel, după Bayern - RB Leipzig: „Discrepanță uriașă. Nu înțeleg!”

„Nu am nicio explicație. Deloc. Iar asta este o mare problemă. Asta a fost continuarea ultimului nostru meci acasă cu Leipzig. Pare că nu am făcut nimic în ultimele 4 săptămâni. Că abia ne-am întâlnit și am continuat așa.

Am văzut cum am jucat cu City, Liverpool și Monaco. Nu pot explica ce s-a întâmplat. Nu am fost suficient de buni în multe aspecte.

Nu există nicio legătură între cât de pregătiți abordăm meciurile și ceea ce arătăm pe teren. Este o discrepanță uriașă”, a comentat Tuchel, citat de BILD.

Thomas Tuchel: „Seară amară pentru Harry Kane”

Cu ocazia Supercupei Germaniei, la Bayern a debutat și atacantul englez Harry Kane, transferat chiar sâmbătă cu 100 de milioane de euro. Kane a intrat în minutul 63, la scorul de 0-2, dar nu și-a putut ajuta echipa să întoarcă rezultatul, iar așteptarea pentru cucerirea primului trofeu din cariera sa continuă.

„Îmi pare rău pentru el. Probabil crede că nu ne-am antrenat de 4 săptămâni. Este o seară amară pentru el”, a afirmat Tuchel despre noul său jucător.

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+2 FOTO

Tot din fotbalul internațional: 

Dennis Man, gol de senzație în Cupa Italiei » Parma s-a calificat fără emoții în turul 3 + Cât a evoluat Valentin Mihăilă

„Grădinița” lui Ancelotti a pornit perfect în noul sezon din La Liga! Bellingham, gol la debutul oficial pentru Real

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
yo_stefan
yo_stefan  •  13 August 2023, 21:28

Să se ascundă cu toții până la meciul de campionat. O rușine de joc.

enigmaticul
enigmaticul  •  13 August 2023, 11:28

Afacere nemțească, dar la vremuri noi, la vremurile vechi, altfel gândeau nemții!! S-au debarasat de vechiul antrenor, și l-au adus pe struțul ăsta, și au mai dat și o sumă colosală pe Harry Kane!! Deci, nici nemții nu mai sunt ca odinioară.

parachioara5
parachioara5  •  13 August 2023, 11:02

iar castiga BM campionatul ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează