INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Știrea zilei în Spania: Bayern propune o sumă-record pe nestemata Barcelonei!

Pedri și-a reînnoit contractul cu Barcelona luna trecută, foto: Imago
Pedri și-a reînnoit contractul cu Barcelona luna trecută, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 17:32 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:17

Bayern Munchen este dispusă să facă un efort financiar consistent pentru Pedri, de la Barcelona, proaspăt ales Golden Boy 2021. 

Pedri și-a reînnoit contractul cu Barcelona luna trecută. Noua clauză este de un miliard de euro (!), iar Pedri a semnat să rămână în capitala Cataloniei până în 2026. Totuși, nemții sunt dispuși să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l avea pe mijlocașul central în vârstă de 18 ani. 

Bayern vrea să-l ia pe Pedri chiar din această iarnă

Conform AS, Bayern îl vrea pe Pedri din iarna asta sau, cel târziu, din vara anului viitor. Iar pentru asta e dispusă să bată suma-record pentru care a transferat un jucător, adică peste 80 de milioane de euro dați pe Lucas Hernandez, acum doi ani. În plus, echipa bavareză vrea să-l atragă pe Pedri cu un salariu de 4x mai mari ca la Barcelona. 

Bayern speră să profite de situația delicată în care se regăsește Barcelona, care a fost nevoită să renunțe chiar și la Lionel Messi la începutul sezonului din cauza problemelor financiare. 

Pedri este Golden Boy 2021, iar locul 5 din clasament e tot la Barcelona

  • Tânărul mijlocaș spaniol a adunat 52 de apariții pentru Barcelona în sezonul 2020/2021, pe care clubul blaugrana l-a încheiat cu un trofeu, Cupa Spaniei.
  •  În total, a înscris 4 goluri și a pasat decisiv la alte 6 reușite. În martie 2021, Pedri a debutat la prima reprezentativă a Spaniei, pentru care a adunat deja 10 meciuri.
  • Pe 2 în clasamentul Golden Boy 2021 a ieșit Jude Bellingham (18 ani), mijlocaș central la Borussia Dortmund, iar podiumul a fost completat de Jamal Musiala (18 ani, mijlocaș ofensiv), de la Bayern Munchen.
  • Următorii 2? Florian Wirtz (18 ani, mijlocaș ofensiv la Bayer Leverkusen) și Gavi (17 ani, mijlocaș central la Barcelona).

Citește mai multe știri din La Liga: 

Fostul coleg al lui Sergio Aguero confirmă: „Mi-a dat mesaj, se retrage”

Prima reacție a lui Xavi după victoria la debutul pe banca Barcelonei: „În ultimele 15 minute trebuia să jucăm altfel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Noiembrie 2021, 23:38

Se bagă nea Gigi și pe ăsta

muzzi
muzzi  •  22 Noiembrie 2021, 23:18
Postat de ge0x pe 22 Noiembrie 2021, 21:14

Ianis are cateva milioane..de euro, in cont. Tu ti ai mancat franzela de 2 la ei cu 3 cartofi perpeliti in ulei?

mai geox, mai soseta care respira singura, taci dracu` din gura!vorbesti tocmai tu, dinamovist muritor de foame? ai dat alocatia ta la ddb sa salvezi dinamo?

1nualtu
1nualtu  •  22 Noiembrie 2021, 22:25

Și cum vor să facă asta?!că tocmai ce i s a prelungit contractul până în 2026 și are clauza de reziliere de 1 miliard!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează