INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern Munchen l-ar putea pierde pe Thomas Muller » De cine depinde viitorul internaționalului german

Bayern l-ar putea pierde pe Thomas Muller. Foto: Imago Images
Bayern l-ar putea pierde pe Thomas Muller. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 11:18 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 11:40

Thomas Muller (33 de ani) joacă un rol tot mai puțin important la Bayern, sub comanda lui Thomas Tuchel. Fostul internațional Dietmar Hamann susține că, dacă acesta rămâne antrenor, mijlocașul ar putea alege să plece.

Internaționalul german are o carieră fabuloasă la Bayern. Începând din 2009, când a debutat, mijlocașul acum în vârstă de 33 de ani a bifat 660 de partide în tricoul munchenezilor, a dat 234 de goluri și 255 de pase decisive.

Diferență exorbitantă între România și Ungaria! Câți bani primește Federația Maghiară de Fotbal de la Guvern
FRF
Diferență exorbitantă între România și Ungaria! Câți bani primește Federația Maghiară de Fotbal de la Guvern

Bayern Munchen l-ar putea pierde pe Thomas Muller

Trofee? Două Ligi ale Campionilor și nu mai puțin de 11 titluri în Bundesliga, printre cele mai importante cucerite de-a lungul a 14 sezoane. Însă toate acestea nu-i sunt de ajuns, se pare, pentru o ieșire din scenă pe măsură.

Muller a jucat un rol minor în „sfertul” cu Manchester City (0-3, 1-1), din Liga Campionilor, fiind introdus de fiecare dată pe final de partidă. Iar fostul internațional german Dietmar Hamann susține că, dacă Thomas Tuchel va rămâne pe bancă și sezonul viitor, el va părăsi clubul.

„Nu am înțeles de ce Tuchel nu a mizat de la început pe Thomas Muller, într-un retur în care ai nevoie de emoții, lideri și jucători care să-i facă pe alții mai buni, așa cum poate el. Faptul că l-a introdus după Mané a fost o palmă pentru Thomas. Altfel spus, un jucător care a lovit pe altcineva în față cu o săptămână mai devreme are prioritate. Aș merge chiar până într-acolo încât să spun: sub comanda lui Tuchel, Thomas Müller nu va mai fi jucătorul lui Bayern sezonul viitor”, a comentat Hamann, în editorialul său pentru SkySports Germania.

Thomas Muller a mai avut o tentativă de a pleca de la Bayern

Vicecampionul mondial din 2002 se teme că Muller va fi nemulțumit cu acest statut, chiar dacă „a acceptat deciziile antrenorului într-o manieră exemplară. Întotdeauna s-a pus în slujba echipei și și-a lăsat propriile interese deoparte. Dar dacă știe deja astăzi că peste un an va trebui să urmărească jocurile importante de pe bancă, asta nu-l va mulțumi. Dacă nu joacă, influența lui în vestiar va scădea”.

Muller a mai avut o tentativă de a pleca de la Bayern, în toamna lui 2019. La acea vreme începuse să fie din ce în ce mai puțin folosit de antrenorul Niko Kovac și a lăsat de înțeles că, dacă nu mai e nevoie de serviciile sale, poate ar fi mai bine să schimbe aerul.

A avut și o ofertă concretă, de la Manchester United, însă totul s-a rezolvat prin demiterea lui Kovac și instalarea lui Hansi Flick pe bancă. În 2020, cu el titular, Bayern a câștigat tripla campionat - Cupa Germaniei - Liga Campionilor.

Citește și:

Au găsit vinovatul pentru dezastrul de la Sevilla: „Jalnic!”

Barcelona se gândește să vândă un titular transferat în 2022 pentru a-i face loc lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează