INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transferul dorit de Bayern a intrat în impas! Care e motivul pentru care Fulham nu-l mai cedează pe Palhinha

Joao Palhinha FOTO: Imago
Joao Palhinha FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 21:45 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 21:47

Bayern era dispusă să îi plătească 65 de milioane de euro lui Fulham pentru internaționalul portughez Joao Palhinha. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani urma să semneze un contract pe 5 sezoane, până-n 2028, cu campioana Germaniei. Numai că negocierile s-au sistat!

UPDATE 19:30. Transferul a intrat în impas

 Transferul lui Palhinha a intrat în impas, după ce Fulham a anunțat-o pe Bayern că nu a reușit să-i găsească un înlocuitor brazilianului. Este o lovitură dură pentru antrenorul Thomas Tuchel, care avea mare nevoie de un număr 6, susține SkySports din Germania.

Știre inițială

Bayern tocmai l-a cedat pe Ryan Gavenberch lui Livepool, dar și-a completat rapid compartimentul median. Înțeleși deja cu internaționalul portughez Joao Palhinha, germanii au ajuns în această dimineață la un acord și cu Fulham, clubul mijlocașului în vârstă de 28 de ani.

Dumitru Dragomir, devastator: „Rușinos! Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani” + „Budescu are 86 de kilograme în plus”
FARUL
Dumitru Dragomir, devastator: „Rușinos! Cel mai jos punct din ultimii 55 de ani” + „Budescu are 86 de kilograme în plus”

Fulham a solicitat inițial 80 de milioane în schimbul lui Palhinha

Prețul final al tranzacției, 65 de milioane de euro. Inițial, campioana Germaniei oferise 60 de milioane, iar londonezii solicitau în jurul a 80 de milioane, pentru a coborî într-o fază intermediară a negocierilor la 70 de milioane.

Palhinha este așteptat la Munchen pentru vizita medicală. Dar semnarea contractului, unul pe 5 sezoane, se va face abia după ce Fulham își va fi rezolvat problema înlocuitorului.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, clubul este în negocieri foare avansate pentru transferul internaționalului scoțian Scott McTominay, aflat pe lista neagră la Manchester United.

Tuchel rezolvă astfel problema „închizătorului” clasic

Prin achiziționarea lui Palhinha, antrenorul munchenezilor, Thomas Tuchel, primește acel „șesar” clasic pe care l-a solicitat conducerii încă de la startul mercato-ului estival.

Deși i s-a replicat că-l are la dispoziție pe Joshua Kimmich, Tuchel a insistat că internaționalul german nu este "un «închizător» în adevăratul sens al cuvântului. Lui Kimmich îi place să fie peste tot, să organizeze jocul. E mai degrabă un număr 8.

Eu cred că, pentru mai multă siguranță pe faza defensivă, avem nevoie de un om care să fie tot timpul în fața fundașilor".

45de milioane de euro este profitul pe care Fulham îl face cu Palhinha. Vara trecută îl achiziționase cu 20 de milioane de euro, de la Sporting Lisabona

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Tabloul complet al grupelor Champions League » Bayern - Manchester United, Napoli - Real Madrid și o „grupă a morții” cu PSG și Milan

Răzvan Lucescu, după calificarea impresionantă în Conference League: „A existat negativitate la început”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  01 Septembrie 2023, 15:42

Goretzka si Kimmich sunt peste Palhinha la orice ora...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează