INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Bayern vrea să dea lovitura » Două nume importante în vizorul nemților: starul lui Inter, Ivan Perisic, și cel mai talentat jucător al lui Ajax, Hakim Ziyech?

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 11:13

Bayern Munchen nu îl mai ia pe Leroy Sané (23 de ani), grav accidentat. L-a ochit pe croatul Ivan Perisic (30 de ani), care nu se înțelege cu Antonio Conte la Inter, dar nu renunță nici la ideea Hakim Ziyech (26 de ani), de la Ajax.

Mercato s-a încheiat în Anglia, dar continuă până pe 2 septembrie în celelalte patru mari campionate din Top 5 Europa: Italia, Spania, Germania și Franța.

Bayern, rămasă dintr-o dată fără marile sale aripi, Ribéry și Robben, caută jucători de acest profil. Neamțul Leroy Sané a fost primul pe listă, dar atacantul lui City a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și iese din circuit șase luni.

Clubul bavarez are și altă variantă, anunță Sky Italia. Croatul Ivan Perisic. În vârstă de 30 de ani, din 2015 la Inter, acesta nu se înțelege cu noul antrenor, Antonio Conte. Bayern ar fi o excelentă variantă și pentru el, și pentru nerazzurri. 

Totuși, tabloidul munchenez TZ e aproape sigur că Bayern e atentă și la marocanul Hakim Ziyech, cel mai talentat jucător al lui Ajax, o revelație sezonul trecut în Liga Campionilor. 

163 de meciuria jucat Ivan Perišici la Inter în patru sezoane în toate competițiile (40 de goluri)

40 de goluria marcat și Hakim Ziyech la Ajax, dar mult mai repede: a avut nevoie de 130 de jocuri

Inter aleargă și după Milinkovic-Savic, dar trebuie să-l vândă pe Icardi

După ce l-a transferat pe Lukaku de la Manchester United, pentru o sumă totală de 75 de milioane, Inter îl curtează și pe mijlocașul Sergej Milinkovic-Savic, potrivit Sportmediaset, dar, înainte să-l ia pe sârb, trebuie să-l vândă pe Mauro Icardi (26 de ani), care va ajunge probabil la Juventus.

VEZI ȘI:

VIDEO Americanii sunt vrăjiți de Mitriță și îl compară cu Guardiola: „Mitrigoal! E absolut fantastic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
daniels
daniels  •  09 August 2019, 13:07

Bayern se tot screme ca face nu știu ce transferuri face dar pana la urma vad ca și pe ăștia ii ratează ....cam scorțoasă politica lu Carl-Heinz și Uli....acolo ar trebui făcut ceva ca și ăștia au început sa se creadă becalieni în gândire ....și nu e bine... ori transferi și dai bani ....ca ai de unde ....ori lasă-ne mah nene cu tradiția lu peste ca fotbalul s-a schimbat și nu mai e ce era când juca tătuca Carl-Heinz!!!! deocamdată au aruncat cu bani pe Hernandez si parca vad ca asta o sa stea mai mult accidentat ...iar Pavard l-au băgat 5 minute cu Dortmund ca poate da el 2 goluri și se duc în prelungiri!!! O mare brambureală e la Bayern de vreo 4 ani și vinovații sunt prin loje!!! Nu se poate asa ceva la un club de talia lu Bayern! dar poate asa o sa învețe și ei ca s-a mai schimbat un pic fotbalul chiar dacă ei nu vor sa recunoască! nu mai merge cu Roben și Ribery până la pensie ca nu mai câștigi nimic! trebuie suflu tânăr care sa revitalizeze o echipa pierduta în grandomania marii sale glorii!!! și le mai trebuie și un antrenor!!! Kovac poate sa plece și el cu aia din loja!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close