INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Bayern vrea să transfere de la Barcelona! Catalanii ar putea fi obligați să vândă

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 22:43 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 23:05

Bayern Munchen se interesează de Sergino Dest (20 de ani, fundaș dreapta) de la Barcelona.

Conform publicației Sport, care citează RAC 1, campioana Germaniei vrea să profite de situația economică precară a catalanilor și să-l aducă în Bavaria pe Dest, unul dintre cei mai promițători fundași dreapta din lume.

Barcelona e nevoită să reducă masă salarială, inclusiv pentru a putea reînnoi contractul lui Messi. Iar giganții Europei stau la pândă.

Sergino Dest, pe lista lui Bayern Munchen

De pildă, Bayern și-ar dori transferul lui Dest. De altfel, nemții vor să-și acopere postul de fundaș dreapta și ar fi interesați și de Sergi Roberto și Emerson Royal. E posibil ca unul dintre cei 3 să ajungă sub comanda lui Julian Nagelsmann în perioada următoare.

Dest a fost transferat de Barca în septembrie 2020, de la Ajax, pentru 20 de milioane de euro. Într-un singur sezon, americanul a bifat deja 41 de partide pentru gruparea blaugrana. 

Ar fi o adevărată lovitură pentru catalani dacă ar fi nevoiți să renunțe la american, considerat de mulți fani drept înlocuitorul ideal pentru Dani Alves.

30 de milioane de euroeste cota de piață a lui Dest, conform Transfermarkt

Barcelona a transferat 4 jucători, dar momentan nu îi poate înregistra

Barcelona nu poate înregistra jucătorii transferați în această vară din cauza faptului că a depășit limita salarială impusă în La Liga!

Barcelona are un președinte nou, dar problemele financiare ale clubului, moștenite din perioada Josep Maria Bartomeu, continuă să îi afecteze pe catalani. Lucrurile stau atât de rău pentru clubul blaugrana încât jucătorii transferați în această vară, printre care Sergio Aguero și Memphis Depay, nu pot fi înregistrați momentan. 

Așadar, trupa lui Koeman e nevoită să renunțe la câțiva jucători.

Leo Messi rămâne la Barcelona!

Lionel Messi (34 de ani) are un acord cu Barcelona pentru un contract pe 5 ani. Cu 20 de milioane de euro salariu anual net. Până acum, câștiga 48 de milioane. 

Potrivit Mundo Deportivo, oficializarea noului acord este iminentă. Înțelegerea între club și jucător ar fi totală, mai râmâne doar ca liga spaniolă să accepte înregistrarea contractului.

Bursa transferurilor la Barcelona în această vară

  • Veniri: Emerson Royal, Memphis Depay, Sergio Aguero, Eric Garcia
  • Plecări: Todibo, Trincao, Matheus Fernandes, Junior Firpo, Alena

Dest: „Am visat tot timpul să joc la Barcelona”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Aș muri pentru Messi!” » Declarația anului în fotbal: „Am făcut totul pentru el”

Ruud Gullit comentează transferul căpitanului lui Feyenoord la Ajax: „Trebuie să ai ouă mari ca să îndrăznești asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează