INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

BBC a cerut scuze, după ce mesajul „Manchester United este un gunoi” a apărut pe post

Bruno Fernandes și Harry Maguire/ foto: Imago Images
Bruno Fernandes și Harry Maguire/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 11:33 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 12:04

Marți, în timpul programului de știri de la postul BBC News, a apărut pe ecran mesajul ofensator la adresa clubului de pe Old Trafford. Ulterior, prezentatoarea știrilor a cerut scuze, menționând că o persoană învăța să folosească programul care pune mesajul pe burtieră.

Antrenorul lui Golden State a dat cu pumnul în masă și i-a făcut praf pe politicieni, după masacrul cu 21 de morți din Texas: „Puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri?”
TRAGEDIE
Antrenorul lui Golden State a dat cu pumnul în masă și i-a făcut praf pe politicieni, după masacrul cu 21 de morți din Texas: „Puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri?”

BBC, scuze pentru Manchester United

„Puțin mai devreme, este posibil ca unii dintre voi să fi observat ceva destul de neobișnuit pe burtiera care rulează în partea de jos a ecranului. Sper că fanii lui Manchester United nu s-au simțit jigniți de acest lucru.

Permiteți-mi să vă explic ce s-a întâmplat: în spatele scenei, cineva învăța cum să pună text pe burtieră, așa că scria lucruri la întâmplare, nu în mod serios, și a apărut acel comentariu. Așa că vă cer scuze dacă ați văzut asta și v-ați simțit jignit și sunteți un fan al lui Manchester United.

Dar cu siguranță a fost o greșeală și nu trebuia să apară pe ecran. Așa că asta s-a întâmplat, ne-am gândit că ar fi mai bine să vă explicăm asta”, a transmis marți Annita Mcveigh, prezentatoarea știrilor de la BBC News.

Ulterior, o declarație oficială a BBC a adăugat: „A existat o problemă tehnică în timpul antrenamentului cu tickerul nostru de test, care a trecut la programarea în direct pentru câteva secunde. Ne cerem scuze pentru orice ofensă cauzată în direct”.

Totul despre Liverpool - Real Madrid, final Champions League

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ionuț Radu, ca și plecat de la Inter » Italienii au transferat un nou portar, semifinalist de Champions League

AS Roma - Feyenoord, marea finală Conference League » Echipe probabile + Cele mai tari cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează