INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO AC Milan, sezon excepțional! Ce bornă au atins „diavolii” după 2-0 cu Benevento

Benevento - AC Milan 0-2 // foto: Guliver/gettyimages
Benevento - AC Milan 0-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 12:10 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 12:19

AC Milan s-a impus în deplasarea de la Benevento, scor 2-0, și ocupă din nou prima poziție în Serie A. Succesul de duminică a ajutat-o pe trupa lui Stefano Pioli să stabilească un record istoric.

Grație golurilor reușite de Franck Kessie în minutul 15, din penalty, și Rafael Leao în minutul 49, AC Milan a obținut 3 puncte importante pe terenul lui Benevento. A rezistat în inferioritate numerică, Sandro Tonali văzând cartonașul roșu în minutul 33. Cu Donnarumma inspirat, rossonerii au făcut față cu brio atacurilor echipei gazde și au plecat de la Benevento cu 3 puncte.

Echipa condusă de Stefano Pioli a ajuns astfel la 37 de puncte în Serie A după 15 etape, un record al echipei! Este pentru prima dată când AC Milan adună 37 de puncte în primele 15 meciuri din Serie A, de când victoriile sunt recompensate cu 3 puncte, informează Opta.

AC Milan, neînvinsă în Serie A

Un alt detaliu cu care AC Milan se poate mândri este faptul că a rămas singura echipă din primele 5 campionate ale Europei care este neînvinsă în acest sezon! „Diavolii” au remizat de 4 ori și au câștigat 11 meciuri, rezultate care i-au ajutat să aibă un avans de un punct în fruntea clasamentului față de rivala din oraș, Inter.

VIDEO. Rezumatul meciului Benevento - AC Milan 0-2

Clasament Serie A:

Citește mai multe știri din Serie A:

Cine este primul jucător dorit de Juventus pentru a reveni în lupta pentru titlu

Zi de coșmar pentru români în Serie A » Chiricheș, „moliciune asortată”. Marin, „un fel de fantomă, sub salariul minim”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează