INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Roman Yaremchuk, protagonistul unui moment emoționant la meciul dintre Benfica și Guimaraes » Fotbalistul, în lacrimi

Roman Yaremchuk
Foto: Imago
Roman Yaremchuk Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 08:56 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 10:16

Ucraineanul Roman Yaremchuk (26 de ani) a fost în centrul unui moment emoționant la meciul Benfica - Vitoria Guimaraes, încheiat cu 3-0 în favoarea gazdelor.

Introdus pe teren în minutul 61, Yaremchuk a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenți pe „Estadio da Luz”. 

Acesta a primit banderola de căpitan de la Vertonghen și a pășit spre centrul terenului, moment în care, vizibil afectat de susținerea fanilor pentru Ucraina, țară asediată de Vladimir Putin, a început să plângă.

Suporterii celor de la Benfica au fost alături de Ucraina pe toată durata partidei, în tribunele arenei din Lisabona fiind afișate mai multe mesaje de susținere și steaguri ale țării atacate de Rusia.

Zinchenko și Mykolenko, încurajați de fani la meciul Everton - Manchester City

Mykolenko, fundașul lui Everton, și Zinchenko, apărătorul lui City, au fost ținuți pe băncile de rezerve de Lampard și Guardiola, cu scopul de a-i menaja. Înaintea fluierului de start de pe „Goodison Park”, cei doi ucraineni s-au îmbrățișat secunde bune la centrul terenului. Fotbalistul campioanei Angliei și-a ținut cu greu lacrimile.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Burleanu a întâmpinat la graniță 13 fotbaliști de la Dinamo Kiev și Șahtior: „Vom continua să ajutăm”

Tuchel și Kepa, EPIC FAIL! Liverpool triumfă în Cupa Ligii Angliei, după o decizie dezastruoasă a antrenorului lui Chelsea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează