INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Benzema, OUT de la Real? „Cecul alb” care l-ar transfera la un gigant din Anglia

Liverpool s-ar număra printre cluburile interesate de Karim Benzema
Liverpool s-ar număra printre cluburile interesate de Karim Benzema

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 18:25 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 18:47

Liverpool s-ar număra printre cluburile interesate de Karim Benzema (33 de ani) în vară. Mutarea ar fi posibilă dacă Real Madrid îl va semna pe Kylian Mbappe (22) la finalul sezonului, când francezul încheie contractul cu PSG.

Benzema mai are doi ani de contract cu Los Blancos și e într-un moment excelent al carierei. Cu 12 goluri și 7 pase decisive în 14 meciuri din La Liga, Karim ar putea fi însă la ultimul an petrecut în capitala Spaniei.

Meci incredibil în Serie A, decis în minutul 90+9: 8 goluri și 3 eliminări! Ștefan Radu, implicat
SERIE A
Meci incredibil în Serie A, decis în minutul 90+9: 8 goluri și 3 eliminări! Ștefan Radu, implicat

Benzema, spre Liverpool?

Conform El Nacional, Benzema n-ar mai fi numărul 1 la Real începând cu stagiunea viitoare, când Mbappe ar urma să se alăture madrilenilor. În acest caz, Karim, din 2009 pe Bernabeu, devine o țintă pentru Liverpool și PSG. 

Cum Florentino Perez, președintele RM, se află în relații proaste cu parizienii, e posibil că atacantul francez să prefere destinația Albion, mai ales că trupa lui Klopp e dispusă să-i ofere lui Benzema „un cec în alb”.

De la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real, în 2018, Benzema a devenit cel mai important jucător al Madridului. Un statut pe care și-l va pierde după implantul lui Mbappe, fotbalist care și-a anunțat deja intenția de a evolua pentru formația lui Ancelotti.

Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în „dosarul Valbuena”

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid și al naționalei Franței, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și amendat cu 75.000 de euro, fiind găsit vinovat de complicitate la tentativa de șantajare a lui Mathieu Valbuena.

Tribunalul din Versailles a oferit verdictul în „dosarul Valbuena”. Karim Benzema a fost găsit vinovat de complicitate la tentativa de șantajare a lui Mathieu Valbuena, fostul său coechipier de la naționala Franței, și a fost pedepsit cu un an de închisoare cu suspendare. Pe deasupra, va avea de achitat o amendă de 75.000 de euro, scrie L'Equipe.

Astfel, „dosarul Valbuena” se închide după 6 ani. Concluzia instanței? „Karim Benzema s-a implicat personal, cu insistență, în încercarea de a-l convinge pe Valbuena de a se întâlni cu omul său de încredere”. Procurorul ceruse o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 75.000 de euro, dar verdictul final a fost chiar mai dur, 12 luni.

Avocatul lui Karim Benzema a anunțat că va contesta decizia: „Suntem destul de uluiți de această hotărâre. Este necesar un recurs, la care va fi exonerat”.

„Dosarul Valbuena” a fost cel care l-a ținut pe Benzema departe de echipa națională a Franței timp de aproape 6 ani, între 2015 și începutul acestui an. Totuși, Noel Le Graet, președintele Federației Franceze, a anunțat că această condamnare nu îi pune în pericol viitorul la prima reprezentativă.

Ce s-a întâmplat între Karim Benzema și Mathieu Valbuena

Pe 6 octombrie 2015, în cantonamentul de la Clairefontaine, Karim Benzema l-a sfătuit pe Mathieu Valbuena, colegul său printre „les bleus”, să accepte să plătească 150.000 de euro.

Atât îi cereau cei care încercau să-l șantajeze pe atacantul lui Lyon (la acea vreme evolua la OL; acum e la Olympiakos) cu un filmuleț intim în care apăreau el și soția sa. Unul dintre suspecți era Karim Zenati, prieten din copilărie al jucătorului de la Real.

De altfel, Karim Zenati a fost găsit vinovat la rândul său, alături de ceilalți 3 inculpați, Axel Angot, Mustapha Zouaoui și Younes Houass.

Karim Benzema vs. Bilbao:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronaldo rezolvă conflictul legendelor: „Să stea în banca lui! Ne-ar trebui două vieți”

„Țeapă” de 30 de milioane de euro pentru Lionel Messi? Balonul de Aur a cumpărat un hotel pentru care există ordin de demolare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  13 Decembrie 2021, 12:16

Numai cei lasi nu-si semneaza articolele, pitindu-se in anonimat! Cind il ia pe Mbappe nu sint certati, cind il dau pe francez, sint! Halal sa-ti fie!

maresal_rinu
maresal_rinu  •  04 Decembrie 2021, 09:48

La ora actuală Benzema e 2 clase peste Mbappe

nebeleizis
nebeleizis  •  03 Decembrie 2021, 21:02

De ce ar avea nevoie Liverpool de el ? :)))) Nu mai aberati cu Liverpool, tineti-va de cancan, ca acolo va pricepeti. mm stoica, becali, chirila astea stiti. :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează