INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȘANTAJ

Benzema n-a scăpat de anchetă în scandalul sexual! Curtea de Apel din Versailles a respins contestația atacantului, care rămâne sub control judiciar

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 00:00

Pe 4 noiembrie 2015, Karim Benzema era arestat și acuzat oficial. Complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală.

Atacantul lui Real, împreună cu un prieten de origine magrebiană, dar și cu Djibril Cisse (Auxerre) ar fi încercat să obțină 150.000 de euro de la Mathieu Valbuena, coleg de "națională". În caz contrar, ar fi dezvăluit o înregistrare intimă cu el și iubita sa, imagini video furate de pe telefonul mijlocașului de la Lyon.

Avocatul lui Benzema, Sylvain Cormier, făcuse contestație, însă Curtea de Apel din Versailles a respins-o ieri. Și jucătorul, care a fost suspendat și de la "națională", rămâne sub control judiciar.
"Nu a existat niciun șantaj. A fost acuzat și urmărit penal degeaba, fără a avea dovezi", a declarat Cormier. "Nu renunțăm până când nu va fi declarat nevinovat".

Djibril Cisse, arestat și el inițial, apoi eliberat, este din nou pus sub acuzare.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează