INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Berlusconi atacă: "Ancelotti e responsabil pentru ratarea titlului!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, marţi, că gruparea rossoneră a irosit toate obiectivele acestui sezon din cauza tehnicianului Carlo Ancelotti, pe care îl acuză că în mai multe rânduri nu a fost inspirat în alcătuirea echipei, informează Gazzetta dello Sport.

"Ancelotti este responsabil pentru pierderea campionatului. De multe ori nu am folosit tactica adecvată. Avem în componenţă mulţi jucători tehnici ale căror calităţi nu au fost puse în valoare aşa cum ar fi trebuit. Mai mult, am pierdut destule partide din cauza golurilor pe care le-am primit pe finalul întâlnirilor", a spus Berlusconi.

Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelui formaţiei de pe San Siro: "Din poziţia în care mă aflu, nu doresc să comentez declaraţiile patronului nostru. Am mai spus şi o să repet că până la finalul sezonului nu voi vorbi despre aceste lucruri".

Cu trei etape înainte de finele campionatului italian, AC Milan ocupă poziţia secundă în clasament, la 7 puncte în spatele liderului Inter. Cu toate că gruparea rossoneră nu a mai cucerit titlul în Serie A din 2004 şi va termina, cel mai probabil, şi această campanie fără niciun trofeu, Carlo Ancelotti a declarat că îşi doreşte să continue şi în sezonul următor pe banca tehnică a clubului patronat de Berlusconi.

"Echipa traversează o perioadă bună şi va încheia sezonul de o manieră satisfăcătoare. În ceea ce mă priveste, vreau să rămân aici şi în sezonul următor, deoarece consider că la AC Milan poţi obţine cel mai uşor performanţă în Europa", a spus fostul tehnician al Parmei şi al lui Juventus.

În ultima vreme, publicaţiile sportive din Italia şi Anglia au speculat pe marginea unei posibile plecări a lui Ancelotti la Chelsea Londra, formaţie pe care ar urma să o preia din vară.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  12 Mai 2009, 20:51

nu'mi vine sa cred ce a declarat berlusconi.... Pai te'ai trezit prea tarziu nea' berlusconi..ancelotti trebuia dat afara in 2007 si schimbati 80% din jucatori... pacat ca te'ai trezit acum dar niciodata nu e prea tarziu.. Pe dinho il da la fluminense cica nu e multumit ancelotii de el..Pai daca joaca seedorf in locul lui dinho cum sa fie multumit lasa'l sa joace pe el nu pe expiratul de seedorf ca nu mai poate e gata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează