INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Bicepsul femural loveşte pentru a 8-a oară la Barcelona :O

Aşa arată muşchiul care le dă atîtea bătăi de cap celor de la Barcelona
Aşa arată muşchiul care le dă atîtea bătăi de cap celor de la Barcelona

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 14:54

După ce a făcut 7 victime printre jucători, cea mai frecventă accidentare care bîntuie Barca l-a trimis pe tuşă pe Unzue, cel care se ocupă de pregătirea lui Valdes şi a lui Pinto.


Bicepsul femural a devenit călcîiul lui Ahile la FC Barcelona. Nici nu se reface bine un jucător că se şi rupe altul. Mai nou însă, "virusul" a trecut şi la stafful tehnic. Ultima victimă a leziunii musculare care a afectat deja şapte elevi ai lui Pep Guardiola este antrenorul portarilor. Juan Carlos Unzue lipseşte de cîteva zile de la pregătirile catalanilor, neputîndu-se ocupa de Victor Valdes şi Pinto. Aşa că sîmbăta trecută a fost înlocuit de Carlos Busquets. Unzue a consultat medicii, care l-au asigurat că nu-i vorba despre o ruptură, dar că e mai bine să nu forţeze şi să renunţe la antrenamente.

Interesant este că toţi membrii staffului tehnic al Barcelonei au trecut pe la infirmerie din 2008 încoace. În frunte chiar cu Guardiola, care a fost internat la Hospital Dexeus din cauza herniei de disc ce i-a provocat o lombalgie acută. Pep a suferit două săptămîni, lipsind înaintea jocului cu Valencia de la un antrenament, dar n-a absentat şi de pe bancă pe "Mestalla". În urmă cu 2 ani, preparatorii fizici Aureli Altimira şi Francesc s-au îmbolnăvit de gripa A, dar au reuşit să vină la pregătiri. Nici secunzii Lorenzo Buenaventura şi Tito Vilanova n-au scăpat. Ultimul şi-a rupt un deget cînd juca pelotă, iar celălalt s-a accidentat la menisc jucînd tenis.

Lista accidentaţilor la bicepsul femural îi cuprinde pe Afellay, Adriano, Iniesta, Alexis Sanchez, Abidal, Cesc Fabregas şi Pique, ultimul păţind-o sîmbătă, în jocul cu Santander. Dintre aceştia s-au refăcut între timp Adriano, Iniesta, Abidal şi Cesc.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
stancuvlad
stancuvlad  •  18 Octombrie 2011, 16:05

Tita s-a dus sa isi trateze degetul pentru ca avea si drum la oftalmolog.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează