INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Big Boss Rooney » Manchester United e gata să facă orice ca atacantul să-şi prelungească înţelegerea

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 20:31

Manchester United e preş la picioarele internaţionalului englez, doar, doar îl va convinge să rămînă încă 4 ani şi jumătate


Vara trecută, abia instalat, managerul David Moyes îşi exprima convingerea că " Wayne Rooney va fi un excelent backup pentru Robin van Persie". Rooney rezervă la Man. United?! A fost de ajuns ca internaţionalul englez (28 ani) să-şi arate un pic muşchii - a se citi ameninţări cu plecarea şi evoluţii excelente - că azi tot clubul îi stă la picioare.

Potrivit tabloidului Daily Mirror, disperată să-l păstreze, United i-ar fi oferit un statut privilegiat. În afara unui contract pe 4 ani şi jumătate, a unui salariu regesc, 360.000 de euro săptămînal, şi a banderolei de căpitan, atacantul va fi informat şi consultat în privinţa strategiei de transferuri. Rooney backup? Nici Messi (Barcelona) sau Ronaldo (Real) n-au o asemenea putere la cluburile lor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ciuraru
ciuraru  •  28 Ianuarie 2014, 11:42

Nu pare el prea vorbaret dar e cu siguranta inima echipei dpdv fotbalistic.

madskills
madskills  •  28 Ianuarie 2014, 11:08

oamenii nu fac decat sa indrepte greseala unui antrenor cretin care a zis in public ca Rooney o sa fie rezerva. David Moyes credea ca o sa rupa norii la United si acum ca Rooney tine echipa cat de cat pe linia de plutire prin evolutiile lui, deja i-a dat peste nas. A mai fost el rezerva si in era Ferguson dar mosu niciodata nu a spus in public asemenea ineptii si il facea tot timpul sa se simta exact cum este: important.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează