INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Bild anunță mutarea anului la Bayern: „Va fi primul jucător de 100 de milioane din istoria clubului”

Harry Kane, foto: Imago
Harry Kane, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 12:29 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 13:04

Tabloidul german Bild susține că transferul lui Harry Kane de la Tottenham la Bayern „nu mai poate pica”. Nemții îi vor plăti lui Tottenham 100 de milioane de euro, iar internaționalului englez, 24 de milioane de euro pe sezon. Contractul ar fi pe 4 ani.

O delegație a lui Bayern va călători luni, la Londra, pentru a-l întâlni pe președintele lui Tottenham, Daniel Levy. Iar tabloidul Bild anticipează că în cadrul acestei reuniuni ar urma să se parafeze transferul lui Harry Kane. Ziarul cu cel mai mare tiraj din Europa anunță și cifrele, se pare finale, ale afacerii.

David Popovici a revenit în România » Discurs excepțional: „Îmi pare rău dacă vă așteptați la altceva. Aș vrea să închei cu un citat al lui Earl Nightingale”
CAMPIONATELE MONDIALE DE LA FUKUOKA
David Popovici a revenit în România » Discurs excepțional: „Îmi pare rău dacă vă așteptați la altceva. Aș vrea să închei cu un citat al lui Earl Nightingale”

Harry Kane n-a vrut să mai rămână la Tottenham

„Mai poate pica transferul? Nu. Tottenham nu-l va opri pe Kane, ci va prefera banii. Mai ales după ce proprietarul clubului, Joe Lewis, a fost acuzat de «fraudarea valorilor imobiliare», care l-a adus pentru scurt timp în custodia poliției", punctează Bild. 

Lewis i-a transmis lui Levy chiar înainte de a ajunge după gratii: „Vinde-l, dacă nu vrea să prelungească". Jucătorul a declinat însă oferta de 400.000 de lire sterline pe săptămână a celor de la Spurs: "Vreau la Bayern. Acum sau în 2024, când îmi expiră contractul".

„Tottenham trebuie să justifice plecarea jucătorului favorit cu o sumă mare"

Aceeași publicație dezvăluie și prețul: „Kane va fi primul transfer de 100 de milioane de euro din istoria lui Bayern. Tottenham trebuie să le justifice fanilor cu o sumă mare plecarea jucătorului favorit. Bayern, pe de altă parte, își va încălca principiile și va achita o sumă pentru care, altădată, obișnuia să-i arate pe alții cu degetul. Vezi Real Madrid sau PSG".

Golgheterul lui Tottenham va semna pe 4 sezoane, iar potrivit Bild, "salariul este ca și finanțat. El va prelua cele 24 de milioane de euro anual pe care le câștiga Sadio Mané". Senegalezul tocmai s-a înțeles cu Al-Nassr, clubul lui Cristiano Ronaldo, pentru 40 de milioane de euro pe sezon și va semna cel mai probabil luni, după vizita medicală.

213goluri a înscris Harry Kane în Premier League. Este cotat la 90 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Citește și: 

Dorit de Rapid, Denis Drăguș este aproape de un transfer în Anglia » Cluburile au ajuns la un acord

Asta-i salvarea lui Mbappe?! Clubul-gigant care vrea să-l scape de PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  30 Iulie 2023, 12:53

“ Jucătorul a declinat însă oferta de 400.000 de lire sterline pe săptămână a Spurs-ilor” :)))))) Oferta cui,ma???? :))))) #RomanianNOTmyfirstlanguage

Vezi toate comentariile (1)
Comentează